mandag den 9. december 2013

LIVILUI Lækkerier - spar 40%

Kender i mon LIVILUI? Jeg gjorde ikke indtil for nyligt, da jeg via en anden blog, blev opmærksom på det fine brand. LIVILUI er forholdvis nyt og i august lancerede de den første kollektion. Tøjet sælges udelukkende fra deres egen webshop, samt via homeparties. Jeg er jo som bekendt, ret vild med at kunne købe kvalitetstøj, til halvdelen af hvad andre brands. er nødsaget til at tage for deres tøj. Grundet butikken som er mellemledet og derfor jo også skal tjene på salget. Det er genialt og helt klart et koncept som i mine øjne er kommet for at blive :)

For nyligt fik jeg min første ordre tilsendt og jeg er bestemt ikke skuffet. Tøjet er i rene bomuldmaterialer, enkelte faktisk økologisk bomuld. Lækre print, broderier og bløde kvaliteter som holder fantastisk vask efter vask.

Lige nu har LIVILUI netop startet udsalg og har 40% på hele shoppen. Med de gode priser, er det jo helt galt hvis man ikke handler lidt og jeg er allerede meget lun på denne Parka coat til Lua, som hun ville elske. Udover det ville jeg gerne eje denne kjole til Palma. Lua er så fin i sin og den er simpelthen så lækker og blød.

Hvad synes i om homeparties og konceptet? Har i gode eller dårlige erfaringer?
2 kommentarer:

  1. Sikke noget smukt tøj. Det minder meget om soft gallery :)

    SvarSlet
  2. Tøjet ser rigtig lækkert ud! Meeeeen, det er lidt rigeligt inspireret af Soft Gallery... Surt for mig at størrelserne først begynder ved str 92.

    SvarSlet