mandag den 9. september 2013

2 år!

Min fine, kloge, nuttede, kærlige, søde, skøre, dygtige, omsorgsfulde, glade, frygtløse og meget danseglade pige Palma fyldte i lørdags 2 år!!!
Hun er kommet så utrolig langt i sit liv, på bare to år! Hun kan alt hvad hun vil, hun tør alt hvad hun vil, hun forstår alt og hun siger næsten alt! Hun har en stærk personlighed og skaber SÅ meget glæde i familien hver dag. Hun er så højt elsket!

Hun blev fejret på det alle bedste måde! Ingen stress med mange gæster, hjemmebag mv. En jordbærtærte fra bageren og morgenhygge med sin lille familie, gjorde stor lykke. Et fiskespil fra Djeco, en bObles skildpadde og en ny puky cykel, så var lykken gjort! Eftermiddagen blev tilbragt med mormor & moster i Tivoli (desværre uden far som måtte arbejde!) Hun prøvede alle de forlystelser som hun var stor nok til og middagen bestod af Fish and Chips. En helt perfekt og dejlig dag ;-)9 kommentarer:

 1. Tillykke med hende :) Min smukke lille pige fylder også to år senere på måneden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Marlene <3 Også et stort tillykke med din store pige! Jeg er bare vild med denne alder. SÅ skøn og overraskende ;-)

   Slet
 2. Super gode billeder og stort tillykke med hende :-)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med hende :) Hvor er det bare en god måde at fejre dagen på, tror faktisk de små sætter mere pris på hygge med familien uden stress og fancy hjemmebag. Karla fik selvsamme Pukycykel - den er virkelig et kæmpehit! Den skal hun nok få glæde af :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Det er vel nok den første fødselsdag, hvor jeg bare droppede mine store forventninger og mine egne behov! Det var virkelig rart og befriende! Og en bager er jo sådan set også meget god til at bage kager ;-) Puky cyklen fik hun af Farmor og den er allerede et kæmpe hit! Hun er virkelig god til at køre på den - imponerende så hurtigt de små lærer ;-)

   Slet
 4. Tillykke med hende, Kira. Det lyder som en helt perfekt fødselsdag!

  SvarSlet
 5. Nårrrhh! Fine billeder. Tillykke :)

  SvarSlet
 6. Det er utroligt så store de lige pludselig bliver. Det lyder som en skøn fødselsdag I har hodlt for hende. :)

  SvarSlet