onsdag den 31. august 2011

Lavendel...

Lige nu er der overalt tørrede lavendeler i vejkanten og jeg har været ude i en grøftekant og samle stort ind. Jeg blander et par dråber lavendel olie sammen med dem, og har syet tonsvis af disse søde poser i liberty stof. Så har man til en lille værtinde gave, fine er de jo at have stående ellers kan man komme dem i tøjskabet og så holder de møl på afstand.
Hav en dejlig dag - jeg selv prøver at fordrive tiden med stof og syning så det ikke føles alt for træls at være gået 2 DAGE over terminen :-(

Kh Kira

mandag den 29. august 2011

Et dukkehus til Lua...

Jeg købte for et par år siden dette skønne gamle og meget slidte Lundby hus. Det er blevet piftet op med en skøn gang mintgrøn maling og fine tapeter ;-) Forestiller mig at Lua skal have det når hun fylde 3 år til november og jeg har fundet de helt rette møbler til huset, så det er altså langt fra færdigt! Kunne bare ikke vente med at vise det, for det er blevet så fint så fint synes jeg.

Dejlig aften til jer alle sammen...

fredag den 26. august 2011

Quiltet jakke til mig...

Så fik jeg syet den sidste knap i den smukke jakke syet i Liberty's martina. Jeg har selvfølgelig mønsteret fra søde Line's syskole og har været alt for længe om at gøre den færdig, da jeg efterhånden kun når at sy om tirsdagen inde i hendes kælder :( MEN nu kan mor og datter endelig gå efteråret i møde med næsten de samme fine jakker!

onsdag den 24. august 2011

Harlekin barselsprojekt!...

Jeg er gået i gang med noget vanvittigt!! Nemlig at lave et kæmpe legetæppe i små harlekin firkanter ala Daisys tæpper...jeg har et babytæppe fra Daisy som jeg har været SÅ glad for, men kunne godt tænke mig et stort og lidt mere vamset et...jeg har intil videre fået klippet 47 sølle firkanter af liberty rester (det er jo en fed måde at få brugt alle de små rester på ;-)

Viser også lige et par skønne skønne babykøb jeg lige har shoppet til min lille pige som meget gerne snart må komme...;-)


Super lækkert strikket tæppe samt sokker købt af en meget dygtig strikkedame jeg mødte på Gentofte loppemarked til kun 250,- for begge dele...

Super søde bodyer med påsyet skirt fra H&M. Cardigan er fra BonTon!

lørdag den 20. august 2011

Picture moment...

Billedet er taget i søndags på Louisiana i en skøn oase af smukke bregner...Lua sammen med sin bedste og søde veninde Rebekka - de er bare så dejlige sammen <3
Rigtig god weekend alle sammen!...

onsdag den 17. august 2011

Soon to be a mom...

Mens jeg venter på min lille pige som meget snart kommer til verden, drømmer jeg om skønne ting jeg støder på rundt omkring på nettet <3


Puder med Winnie The Pooh puder fra Japanske ATSUYO ET AKIKO

Halskæde med rosa emalje sky fra franske HOP HOP HOP. Kan købes herLille Figaro 

Skønt babysæt fra Bon Point

Famille Summerbelle: Family Tree fra Mimis Circus

Så fin uro fra Creme De La Creme Ala Edgar

Yndig body med maske i silke fra Japanske ATSUYO ET TAKIKO


ERIC EASTER fra Creme De La Creme A La Edgar

Smukt tapet med stjerner fra Missemai

søndag den 14. august 2011

Fine sager endelig færdige til mine piger...

Ja det lykkedes endelig...har bøvlet en del med den quiltede jakke, men NU er den færdig samt lidt ekstra lækkert til Lua og lillesøster! Kjole, hat og jakkemønster er fra søde Line. Alt stof er fra Liberty <3











fredag den 12. august 2011

Etsy shopping...

Wow se lige hvad jeg faldt over på Etsy... hendes ting er virkelig skønne og eventyrlige! Hvalen er jeg helt tosset med, den ser da bare for blød og lækker ud!!




onsdag den 10. august 2011

Barry M lakker...

Jeg elsker dem og de er billige...De fåes i mange skønne farver og kan bestilles direkte fra UK til kun £3 og fragten koster næsten ikke noget til DK. Herhjemme kan de købes hos Rue Verte og Butik Butik i Kbh. til omkring 60,- men det er altså dejlig nemt at købe dem fra england og de sender altid hurtigt :)

tirsdag den 9. august 2011

Liberty Love...

Jeg er helt forelsket i dette skønne print som netop er landet på min stofhylde.
Vi var vist flere som forelskede os i det efter at have set det hos en af pigerne på Line's seneste workshop og derefter gik jagten i gang på at finde det skønne print...Jeg var så heldig at finde det på Etsy og købte alt hvad sælger havde...nemlig 4,20 m. så nu skal jeg bare finde ud af hvad det skal bruges til ;-) Tænker sengetøj til enten baby eller Lua (desværre er det ikke nok til dem begge) men et lille barnevognstæppe vil også være lækkert, en kjole og måske en tunika til mig selv...muligheder er der nok af ;)



søndag den 7. august 2011

Skønne pasteller fra søstrene grenes...

I fredags var jeg et hurtigt smut forbi søstrene grenes og se hvad jeg fandt af skønne pasteller!!

Dette skønne store runde tæppe har jeg kigget på længe, men nu måtte jeg simpelthen eje det!! Det skal være på Luas nye værelse istedet for det lidt mørkere tæppe fra HAY som hun har haft indtil nu!

Denne æske er bare SÅ smuk...den fineste rosa farve og tern der minder lidt om harlekin <3

Smukke fødselsdagskort til ingen penge og hårspænder fra Hollys til ca. halv pris af den normale butikspris!! Har mange af de spænder, for de holder bare så godt i Luas hår...

God søndag derude :)

fredag den 5. august 2011

Dagens smoothie...

...eller faktisk sommerens! Jeg laver en smoothie hver dag og denne er blevet lavet mange gange i løbet af sommeren da jeg eeelsker lime og mynthe.
Du skal bruge følgende til et glas:

1 dl. friskpresset appelsin juice
(Køber det ofte i super best, hvor de har en appelsin presser så man selv kan tappe det)
2 dl. hyldeblomstsaft
Ca. 8-10 frosne jordbær
En lille håndfuld mynthe blade
Saften fra 1 lime

Jeg var løbet tør for Udos Chouice, men normalt blander jeg en spiseskefuld i min smoothie. Man kan selvfølgelig også blande lidt rørsukker i hvis den bliver for sur...det gør jeg dog aldrig til mig selv.

Bon appetit...mums!

onsdag den 3. august 2011

Min første GIVE AWAY...


Jeg er i gave humør og har samlet et lille udpluk af smykker fra min egen kollektion ;-)
Der er både lidt sølv og guld og alle materialer er naturligvis ægte.
Den heldige vinder får følgende:

1 Silkekæde med charms i forhyldt sterling sølv
1 Hårspænde i liberty leopard
1 Par hjerte ørestikkere i sterling sølv
1 Elastik armbånd med fatimas hånd i perlemor
3 Nylon armbånd med forskellige charms i sterling sølv samt forgyldt

JEG TRÆKKER MIN GIVE AWAY VED 100 FASTE LÆSERE!!

Reglerne er som de plejer (dem kender i alle nok bedre end jeg:-))

1 lod: En kommentar på bloggen.
2 lodder: Kommentar + tilmeldt som fast læser
3 lodder: Kommentar + fast læser + link fra din blog

Billedet må i endelig gerne snuppe til jeres blog :-)

Glæder mig til at finde en glad vinder - forhåbentlig snart!

Hav en smuk solskinsdag derude...