mandag den 29. august 2011

Et dukkehus til Lua...

Jeg købte for et par år siden dette skønne gamle og meget slidte Lundby hus. Det er blevet piftet op med en skøn gang mintgrøn maling og fine tapeter ;-) Forestiller mig at Lua skal have det når hun fylde 3 år til november og jeg har fundet de helt rette møbler til huset, så det er altså langt fra færdigt! Kunne bare ikke vente med at vise det, for det er blevet så fint så fint synes jeg.

Dejlig aften til jer alle sammen...

7 kommentarer:

 1. EJ! Hvor minder det mig bare om min barndom... Jeg har et dukkehus i samme stil - nostalgi :-)
  Jeg smider lige et link på min blog til dig - vi må vel hjælpe hinanden :-)
  Og jeg melder mig selvfølgelig som fast læser her.

  SvarSlet
 2. Meget meget fint! Jeg har også et dukkehus-hængeparti, er kun nået til at grunde det, så det får vist lov at stå til sommer, men glæder mig, for det er da et fantastisk hyggeligt projekt :o)

  SvarSlet
 3. Det er da bare super fint :) Glæder mig også til min Ella blir stor nok til at kunne lege med dukkehus :) Det er rigtig fint :)

  SvarSlet
 4. Tusinde tak! Ja fint er det blevet...men nu skal det bare lige indrettes, have malerier og pynt på væggene...og mindst 5 gange lak på tapetet så det ikke går i stykker ved leg...
  God dag til jer! Kh, Kira

  SvarSlet
 5. Ej, hvor er det et flot dukkehus med alle de retrotapeter! Jeg glæder mig også til, at min lille Johanne bliver gammel nok til at sætte pris på sådan et kunstværk.

  SvarSlet
 6. Hvor er det flot! Jeg får helt lyst til at flå min datters Lundby dukkehus ned af reolen og give mig i kast med at tapesere.... Men er det ikke tidskrævende? Og svært at komme til i hjørner og sådan?

  Rigtig fin blog du har. Kig gerne forbi hos mig, jeg er sprit ny blogger og vil mægtig gerne have besøg :-)-og gerne en lille kommentar...

  SvarSlet