tirsdag den 9. august 2011

Liberty Love...

Jeg er helt forelsket i dette skønne print som netop er landet på min stofhylde.
Vi var vist flere som forelskede os i det efter at have set det hos en af pigerne på Line's seneste workshop og derefter gik jagten i gang på at finde det skønne print...Jeg var så heldig at finde det på Etsy og købte alt hvad sælger havde...nemlig 4,20 m. så nu skal jeg bare finde ud af hvad det skal bruges til ;-) Tænker sengetøj til enten baby eller Lua (desværre er det ikke nok til dem begge) men et lille barnevognstæppe vil også være lækkert, en kjole og måske en tunika til mig selv...muligheder er der nok af ;)7 kommentarer:

 1. Hvor er det fint! Lucky you:)

  SvarSlet
 2. Wauuu! hvor er du heldig!!! Har også ledt efter det, men det er lidt svært nå man ikke ved hvad printet hedder - ved du? måske jeg også ku være så heldig at finde et stykke... Håbe, håbe...
  :-/
  knus

  SvarSlet
 3. Ja er det ikke bare VIDUNDERLIGT ;-) Så feminint uden at være alt for blomster tuttenuttet!
  Ja glemte da at skrive hvad det hed...TARDIS!
  Jeg har en tanke at det måske kan købes hos skipper stoffer, da de har mange specielle prints! Må der ind en af dagene, da jeg også kigger efter andre farver.
  Knus

  SvarSlet
 4. Fantastisk! Og ok, måske jeg så lige skal kigge derind en af dagene... så kan jeg jo også lige tjekke Magasin med det der Ferm Living ;-) Tak for hjælpen x 2

  SvarSlet
 5. Velbekomme! Håber at du finder stof...jeg siger selvfølgelig til hvis jeg støder på det...jeg har rigeligt for nu ihvertfald ;) God shopping!
  Ps. Ferm tapet er SUPER let at sætte op - så rigtig godt valg :-)

  SvarSlet
 6. EJ hvor er du heldig altså:-) Det er bare SÅ fint det stof..

  SvarSlet
 7. Ja det er så skønt ;) Og åbenbart meget svært at opdrive, så jeg har virkelig været heldig ;-) Jeg tør slet ikke at klippe i det...hehe! Dumt, for jeg har jo ret meget af det.
  I øvrigt! Det kan købes i skipper stoffer i grøn, blå og hvid (men det er bare slet ikke så flot!)

  SvarSlet