søndag den 7. august 2011

Skønne pasteller fra søstrene grenes...

I fredags var jeg et hurtigt smut forbi søstrene grenes og se hvad jeg fandt af skønne pasteller!!

Dette skønne store runde tæppe har jeg kigget på længe, men nu måtte jeg simpelthen eje det!! Det skal være på Luas nye værelse istedet for det lidt mørkere tæppe fra HAY som hun har haft indtil nu!

Denne æske er bare SÅ smuk...den fineste rosa farve og tern der minder lidt om harlekin <3

Smukke fødselsdagskort til ingen penge og hårspænder fra Hollys til ca. halv pris af den normale butikspris!! Har mange af de spænder, for de holder bare så godt i Luas hår...

God søndag derude :)

4 kommentarer:

 1. Tillykke med bloggen Kira - det tegner helt godt ;-)

  SvarSlet
 2. Tak Sofie :-) det er super hyggeligt at 'være med' men lidt af en tidsrøver!...

  SvarSlet
 3. ja om det er - Jeg bor i disse dage hos svigermor indtil vi kommer på plads i det nye hus d1.9 - så i løbet af dagen når ungerne er afsted, har jeg ikke så meget at lave, så nyder at jeg med god samvittighed bare kan surfe rundt her i blogland :-))))

  SvarSlet
 4. Hej Kira

  Jeg ved, at jeg skriver til dig laaaaang tid efter dette indlæg er blevet posted, men jeg lever efter princippet 'bedre sent end aldrig'. Jeg leder med lys og lygte efter det skønne skønne Søstrene Grene tæppe, som du har et lille nærbillede af ovenfor. Selvsagt fås tæppet ikke længere hos Søstrene Grene, så skriver til dig for at høre, om du mon har fundet et andet fint tæppe og ikke bruger det ovenstående længere?

  Jeg ser frem til at høre fra dig uanset hvad udfaldet af min lettere pudsige henvendelse måtte være.

  Mange hilsner, Andrea

  SvarSlet