lørdag den 4. januar 2014

Farvel & TAK for dig 2013!

Jeg håber at i alle er kommet godt og sikkert ind i 2014 <3 For mig bliver det et godt år. Det har jeg besluttet mig. Sidste år var jeg ikke særlig glad for - så det er bare ikke fair, hvis dette år bliver skidt vel?

Uden at gå for meget i detaljer (og skrive en mindre roman) så har 2013 været hårdt! Både fysisk og psykisk. Jeg har slet ikke fået prioriteret mig selv. De 10 ekstra kilo på min krop har ikke villet skride, min hud har været skrækkelig, mine negle har fået lak max. 10 gange på 1 år!!! mine veninder er ikke blevet passet, kærligheden er SLET ikke blevet passet, huset har sejlet evigt og altid, intet har bare fungeret optimalt. Jeg har været meget alene med pigerne og familielivet har været nærmest ikke eksisterende.
Min kæreste har arbejdet ekstremt meget i sit firma og der har været meget arbejde rundt omkring i landet.

Jeg startede i sommers job ca. 30 timer, hvilket var meget nyt for mig. Har ikke arbejdet for andre i evigheder. Jeg arbejder stadig for Purebaby, men måtte erkende at jeg ikke kunne magte hverdagen med både arbejde, børn og selvstændig mand. Heldigt at jeg har fået en stilling, hvor mit arbejde kan klares hjemmefra, så det hele går op for vores lille familie.

Min store kærlighed Lua været vores store bekymring og grunden til, at alt har været lidt sort og trist til tider. Et helt år er blevet brugt på hospitaler, psykologer, læger, kommunen osv. Hun er lidt blevet 'opgivet' af systemet, da hun er en pige med store udviklings vanskeligheder og ingen diagnose. Vi har nu taget kampen helt i egen hånd, for at komme videre med hende og finde de bedste muligheder for hende.

Vi fejrede i øvrigt nytår som vi plejer - os 4 sammen! Vi startede dagen i biografen og så den fantastiske film 'Frost' hvor efter vi tog Sushi med hjem, som vi tidligt hyggede med. Vi havde købt raketter, som vi tidligt var ude at tænde, inden pigerne faldt i søvn kl. 23.30. Jeg selv kyssede min kæreste kl. 24.00 og faldt i søvn få min. efter til dejlige toner, af Rasmus Seebach koncert i fjernsynet.

Nu vil jeg i øvrigt spise middag, helt alene med min kæreste, da pigerne er hos Mormor. Bagefter går turen nok i biografen ;-)

Rigtig god weekend alle sammen!
12 kommentarer:

 1. Lyder herligt håber 2014 lykkedes at opnå dine forventninger 😃

  SvarSlet
 2. Tak for et ærligt indlæg Kira! Jeg håber virkelig for jer at 2014 bliver meget bedre. Nyd jeres aften og hinanden. Jeg håber vi snart ses. Det var så hyggeligt da Maria, dig og mig var ude at spise sidst.

  Kh Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære søde Signe, dejligt at du ville læse med!
   Tusinde tak! -jeg VED at det nok skal blive bedre, på rigtig mange fronter!!
   Det var nemlig så hyggeligt da vi var ude at spise sidst og i fredags talte jeg netop med Maria om vi ikke snart skulle genoptage det?! Det MÅ vi altså gøre noget ved ;-)

   Knus

   Slet
 3. Jeg håber på det bedste 2014 til Jer fire, stærkt at I tager sagen i egen hånd med Lua. Kram til Jer.

  SvarSlet
 4. Jeg ønsker jer et dejligt 2014.

  Lyder som en kamp sidste år, jeg har i 30 år arbejdet med børn med særlige vanskeligheder.
  Måske jeg kan hjælpe jer lidt, da Danmark ikke er meget for diagnoser for tiden, idet de ved, at dette vil medføre rettigheder for familier og dermed blive en økonomisk last.
  Men hvis du synes så skriv til mig på: uglen3@gmail.com

  De bedste hilsner fra Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Dejligt ærligt indlæg Kira. Er ked af at systemet har "opgivet" Lua. Det må være virkelig være hårdt for dig og familien. Men er sikker på, at I nok skal finde den rigtige vej for hende. Hun er jo helt fantastisk! Og så krydser jeg fingre for, at 2014 bliver DIT år! Med mere plads til veninder, kæreste, familien og ikke mindst dig selv.
  Og sikke en dejlig tradition med biograf tur nytårsaften. Måske vi vil kopiere den;) Vi var også "bare" os 4 og det var faktisk super skønt. Håber vi ses i 2014 søde.

  Knus og kram
  Ann
  http://mylittlevibes.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæres Ann, Tak fordi du læste med <3
   Hun er heller ikke opgivet, men i vores øjne skal der noget helt andet hjælp til og det er det meget sort/hvide system meget uenige i. Det er virelig svært når Lua til dagligt er anbragt med diagnose børn og selv ingen har. Vi kunne godt ønske os at det hele var lidt mere nuanceret og vi selv kunne få lov at bede om den hjælp vi ønsker :-( Forhåbentlig falder det hele mere på plads i næste uge, hvor der skal drøftes nogle andre muligheder mht. daglig behandling. Enten får vi den hjælp vi ønsker, eller også klarer vi det hele selv!!

   Vi har ikke været i biografen før på nytårsaftensdag, men det kunne da være at det skulle blive en tradition ;) det var ihvertfald meget hyggeligt!

   Jeg håber også på en gensyn med jer i 2014 ;) Gerne under varmere himmelstrøg ikke sandt? ;-)

   Knus til dig ;)

   Slet
 6. Æv, hvor er det skidt at høre, at Lua nærmest er blevet opgivet. Utrolig at kommuner kan få sig selv til det. Krydser og beder til, at 2014 bliver et bedre år. De bedste hilsner fra Marina

  SvarSlet
 7. Livet i en småbørnsfamilie tærer bare på overskuddet! Det er virkelig svært at få enderne til at hænge sammen, få plejet alle dem man holder af, og huske på kærligheden. Hverdagens travlhed, kalendergymnastik og rod har bare en tendens til at tage over. For så vidt tror jeg faktisk I er temmelig gennemsnitlige. Det er godt at arbejdet kan tilpasses til jeres familieliv. Der er du heldig.

  Jeg har selv haft den grundlæggende bekymring for sit barn inde på livet, og er heldigvis på den anden side. At I kæmper for og med Lua er bare en stor belastning på følelser og overskud. Jeg håber virkelig, det lykkedes at diagnosticere Lua i det kommende år - for så er det jo nemmere at støtte hendes udvikling. Jeg synes du gør et rigtig sejt mor-job!

  Jeg krydser fingre for, at 2014 bliver et fantastisk år. Det kan jo næsten kun blive bedre, ikke. :) Jeg vil også gerne slå et slag for, at kærligheden, veninderne, hobbyerne og hyggen med de små plejes i det kommende år. :)

  Og hey, med en kærestedate allerede den 4. januar så er I da meget godt på vej til også at huske parforholdet. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din meget søde kommentar til mit indlæg <3 Jeg sætter altid pris på at du tager dig tid til at skrive på mine indlæg (noget som jeg selv ville ønske, at jeg havde tid til at gøre hos alle jer andre som deler ud!)

   De bekymringer er så svære at dele med andre, ikke mindst fordi de færreste forstår det. Især hvis man intet modstand har haft mht. sine børn. Derfor er det også meget sårbart for mig at dele ud, da det er så svært at koge alt ned til et par linjer.

   Og ja, det startede da meget godt ud i går ikke? ;-) Dog var vi alt for trætte til at tage i biografen, så vi hyggede bare hjemme i sofaen. Men det er bestemt noget vi skal gøre oftere, for det er rart at lade batterierne lidt op.

   Knus og tanker i din retning!

   Slet
 8. Håber 2014 bliver et dejligt år for jer søde Kira!
  Tak for et par hyggelig timer i 2013 med håb om flere i dette år!
  Håber det bedste for jeres familie!
  Kram og tanker Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Nina <3 Det har været rigtig dejligt at lære dig at kende og møde din søde familie. Håber at det bliver til lidt flere timer i dette år ;-)

   Slet