torsdag den 6. december 2012

Fødselsdag og julerier

I fredags den 30. November fyldte mit 'lille' vidunder 4 år!! Vildt at tænke på, at jeg i en alder af bare 28 år, faktisk allerede har været MOR i 4 år! 

Længe før fødselsdagen havde jeg masser af planer om dagen! Tema, invitationer, bordpynt og ikke mindst kager...ting som jeg før i tiden ville have total styr på, og elske at lave! Men pludselig var det november, folk blev inviteret for sent, de fik ikke en indbydelse med postet (hvilket jeg ellers selv havde elsket) men blot en sms, jeg fandt aldrig den rette location, fik ikke købt de helium balloner med Minnie Mouse... Yes! Intet gik som planlagt og heldigvis, gjorde det jo slet ingen ting. For Lua handlede det kun om én ting, nemlig lagkage  (helst lyserød) og det blev den. Dog købte jeg den hos bageren, og den smagte skønt! Der var balloner, sang og flag, så Lua's lykke var gjort! Gaver var hun ligeglad med, og da hun havde fået 2 af dem, så gad hun faktisk ikke åbne flere! Dog blev hun beriget med mange skønne sager, og masser af hygge med søde gæster hele weekenden!

#1 Papir bolde fra Søstrene Grenes, pyntede over spisebordet
#2 Et lille sneak-peak på det smukkeste, kæmpe store dukkehus, som min far har bygget. Jeg er i fuld sving, med at sætte det i stand. Mere om det snart!
#3 Tre små prinsesser venter på mad
#4 Meget dekorativ gave fra min søde guddatter på 8 år
#5 Mere dekoration
#6 Lidt jul! Lærkegrene i vase fra Kähler samt juletræ i plexi fra Daisy Copenhagen
#7 Mere jul. Dådyr købt i Netto for et par år siden, og endnu en papir bold fra Søstrene Grenes


10 kommentarer:

 1. Tillykke og hvor er det bare nogle skønne billeder. :-)

  SvarSlet
 2. Åh ja, årerne flyver af sted når man bliver mor. Stort tillykke med hende :)

  SvarSlet
 3. Det er bare stort <3 Tillykke, tillykke med Lua - det lyder til, hun havde en fantastisk dag! Jeg var 23, da jeg blev mor, så du er ikke alene ;)

  SvarSlet
 4. Tillykke med hende! Jeg har tænkt præcis det samme, da jeg også(i en alder af 28) har en dreng der snart bliver 4:) det er sgu lidt vildt. Hus, børn, mand... Det hele! Ikke dårligt;)
  Maria(viamria på instagram;))

  SvarSlet
 5. kæmpe tillykke til Lua. :)
  Hvor er det bare fantastisk med papirkuglerne som pynt. Rigtig festligt!

  www.badutspringeren.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Tillykke med hende Kira. Nogle gange (næsten altid) går tingene bare ikke efter planen og det blir næsten altid helt perfekt alligevel :)

  SvarSlet
 7. Hvorfor gaver når der er lyserød kage? :)
  Stort tillykke med din store-lille datter!

  SvarSlet
 8. Tillykke med din store datter! :-) Det ser ud til at det var en dejlig dag! Kender alt til at have store planer!! Og så alligevel ikke få dem ført ud. Jeg tror det er meget godt engang imellem, at man ikke når det hele:) Og tænk at du kun er 28! :-) Kh K

  SvarSlet