torsdag den 20. december 2012

bObles Donut

For et stykke tid siden fik vi (eller pigerne), tilsendt dette lækre bObles produkt 'Donut', som vi fik æren af at teste. Vi er i forvejen meget glade for bObles herhjemme og har lidt forskellige af skum dyrene,  mini a ture skum dyrene,  samt badeserien, (som flittigt bliver brugt når vi er på ferie eller i svømmehallen).
Jeg var spændt på at prøve denne Donut, da Lua som er 4 år. altid har været meget motorisk forsinket, i forhold til sin alder. Balancen først kom for alvor først til hende, da hun var 21 mdr. og begyndte at gå. Hun havde en skrækkelig masse 'glue' siddende i ørene, som trykkede voldsomt på balance nerven og derfor forsinkende hende, både motorik og sprogligt.
Af den grund har vi, meget motorisk legetøj herhjemme, hvorfor vi også er SÅ glade for bObles. Vores lilla Palma er derimod en pige som ligger højt på kurven i forhold til udvikling af sin alder, så hun er virkelig blevet hurtig god til at kravle, hoppe, gynge og hvad man ellers kan bruges bObles fantastiske produkter til.

Donut er fremstillet i samme materiale som en pilates bold, men er bare trykket flad, og har et 'hul' i midten, så derfor navnet 'Donut'. Den har flere funktioner og vi har forsøgt os med at stille den på højkant, som et hjul for at hoppe, men Lua har alt for korte ben, til at det fungerer for hende lige nu. Dog nyder begge piger at ligge på maven og bare 'trille' den frem og tilbage, Lua sidder på den og hopper op og ned, mens begge piger flittigt bruger den som en lille taburet til fx. at sidde foran tv'et som Lua ofte gør eller når Palma skal optræde foran sit klaver, sidder hun også gerne på den. Jeg er meget glad for at de så ofte vælger at lege med den, da det styrker deres motorik, at de skal balancere lidt samtidig.

Produktet er et super godt alternativ til alm. pilates bolde og prisen på 399,- er overkommelig for de fleste. Den er super fin som gave og kan følge dit barn i mange år. Fås i øvrigt i mange skønne farver (endda i en rigtig pæn grå, som matcher ind hos de fleste) Personligt er jeg jo bare vild med de geniale skumdyr, men jeg synes nu bObles er kommet med et rigtig godt alternativ, til deres oprindelige legetøj.

bObles Rosa Donut - GaveHopper i fuld fart!

En hyggestund foran Tv'et

Donut er tydeligvis så populær herhjemme, at Palma godt kan blive ret gal på Lua når hun leger med den ;-) Bliver man virkelig nødt til at have to af alt?

Palma nyder at sidde på sin Donut, når hun skal optræde.8 kommentarer:

 1. Det er et super fint stykke legetøj, som kan bruges fra alt til at hoppe, trille, balance osv.... Desværre gik der hul på vores efter blot en måned, men det skal så siges at Bobles er meget serviceminded og vi fik den byttet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er ret fantastisk! Hvor ærgerligt at den gik i stykker, men dejligt at bObles ville bytte den over for jer ;-) De er også super søde!

   Slet
 2. Fedt jeg lige så din anmeldelse af denne her - vi har nemlig overvejet at købe den...nu tror jeg sgu vi gør det. TAK ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg bestemt du skal overveje, hvis du har børn på nogenlunde samme alder som mine...tænker dog at Lua faktisk kan få glæde af den i lang tid fremover! Er vild med legetøj som er tidsløst og har så mange funktioner ;-)

   Slet
  2. Min datter er knap 3 et halv - Så den vil være helt perfekt ;O) Endnu engang tak for tippet ;O)

   Slet
 3. Bobles står højt på lille Sagas ønskelist ;)-- rart at læse dine anmeldelser.Tak

  SvarSlet
 4. Må indrømme jeg aldrig helt har fundet ud af hvad donuten skulle bruges til andet end sjov pynt:-D men den er jo genial som de andre bobles kan jeg se:-) Og hvor ER Palma skøn selv mens hun skriger - kan tydeligt genkende konflikten herhjemme fra med mine 2 piger på 18 måneder og 5 år:-D

  SvarSlet
 5. Vildt go til at styrke Vestibulærsansen( balancen) med. Rigtig glædelig jul;)

  SvarSlet