tirsdag den 16. oktober 2012

H&M All for Children

Jeg er vild med velgørenhed og har i mange år, haft et fadderbarn i Kap Verde, som jeg virkelig med stor glæde sender penge til hver måned. Jeg støtter altid projekter, i det omfang økonomien tillader og synes rigtig godt den kollektion, H&M netop har lavet i samarbejde med UNICEF. Kollektionen hedder 'All for Children' og det er deres anden kollektion. Kollektionen er lidt dyrere end H&M normalt er, men 25% af salget går til de kære børn, så det gør jo bestemt ikke noget. Kvaliteten lever fuldstændig op til min forventninger og pigerne har fået hver deres flamingo balletdragt, som bare er helt fantastisk.

Pengene går til at sikre børn vilkår, specielt i de områder hvor H&M får fremstillet deres tøj og sikrer skolegang til børnene, samt sørger for at der ikke er børnearbejde i bomuldsmarkerne. I en periode på 5 år har H&M, lavet en sponsoret aftale med UNICEF på 4,5 millioner dollars!!!

Du kan læse meget mere om projektet her

kollektionen kan købes fra på torsdag den 18.10 på deres webshop samt helt eksklusivt på LittleFashionGallery og i enkelte butikker: Lyngby, Amagertorv, Frederiksberg Centeret samt Bruuns Galleri i Århus!

 Vær hurtig, for sidst blev de fineste sager revet væk!! God shopping piger;)


3 kommentarer: