onsdag den 4. april 2012

Onsdags shopping!

Solen har skinnet og vejret har været lunt! Jeg er i gang med den store oprydning samt udrydning!! Vi har et ønske om kun at have 'pæne' ting som vi gider at kigge på. Så hellere lidt godt end meget af alt muligt som vi i grunden ikke har brug for. Jeg har bunker liggende af halvfærdige syprojekter og dem prøver jeg ihærdigt at komme igennem.

Baby P og jeg har været en tur forbi søde Sofie og jeg købte denne fine skykjole med for blot 100,-!!
Hun holder udsalg i sin shop og alt liberty børnetøj er vanvittig billigt. Der er stadig mange fine sager tilbage ;-) Hun har også været så sød at hjælpe mig med at få lavet en sengerand til Palma's juno seng. Jeg kunne simpelthen ikke få taget mig sammen til at gå i gang med endnu et projekt. Hvis i står og mangler en til jeres tremmeseng, så syr hun dem efter eget liberty ønske samt mål for kun 625,-

1. Lua som slet ikke havde tid til et billede. Hun var i fuld gang med en leg med sine duplo klodser.
2. Den stor pink tumlesky som jeg var så heldig at vinde hos den søde Manja i en konkurrence op til jul. Den er fra Little Red Stuga
3. Den fine sengerand fra Sofie.
4. MIN fantastiske smukke Ela kjole fra Isabel Marant! Har sukket over den lidt for længe og har i dag købt den til overpris af en pige på Trendsales. Men pyt med det, for nu er det min og jeg elsker den!!6 kommentarer:

 1. Sååå skønne sager...var lige forbi Sofie, men desværre var der ikke noget tilbage i str. 6-årig pige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv hva :( Det lunne jo nærmest ikke blive billiger for flot børnetøj!!

   Slet
 2. Ih, den er fin i pink, Kira! Eftersom jeg jo desværre ikke selv havde mulighed for at vinde den, købte jeg den til lille C i julegave i den pink og orange version :) Dejligt med tumlemøbler, der pynter samtidig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er så skøn! Vi er SÅ glade for den og den står i stuen og pynter, selv på den mest grå regnvejrsdag ;-)
   Jeg så godt du havde købt den orange/pink version...den er også rigtig fin ;)

   Slet