onsdag den 18. april 2012

Flere Liberty forelskelser...

Mit hjerte smelter når jeg ser noget med liberty print, især når det er med den grå 'mitsi' som i den grad har fået sig et comeback. Se mit indlæg fra i går om den Amerikanske designer Dagmar Daley som også elsker liberty!
Nu har danske House Doctor lavet en fin lille kollektion med henholdsvis 'Mitsi' & 'Poppy & Daisy'. Printet er trykt på papservice, servietter & gavepapir...sidder allerede og drømmer om en liberty picnic med kager i sommerens lækre sorbet farver!!

Desværre og meget uforståeligt er det faktisk lidt svært at opdrive de skønne sager og det kan ikke købes i danske netbutikker. Jeg har dog fået oplyst lidt butikker rundt omkring i landet som har taget det hjem.

Girlie Hurley
Istedgade 99
Kbh. V

Janus
Strandvejen 145
Hellerup

Feens Legeplads
Strandvej 29
Kerteminde

Tusind Ting
Jægersgårdsgade 18
Århus C.

Norsk netbutik: www.nettpynt.no


7 kommentarer:

 1. Det er så fint, House Doctor er generelt så dygtige synes jeg? Butikkerne tror sikkert markedet er ved at være mættet, stof2000, har også stoppet deres lookalike, som også var ret fint. Tak for dine altid inspirerende tip:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de laver rigtig fine ting! Vidste ikke at Stof2000 havde fjernet deres Liberty kopi? men hvis de har, så er det helt sikkert fordi, de er blevet bedt om det. Tror det solgte sindsygt godt. Skal lige siges at jeg ikke hoppede på vognen...jeg er vild med liberty også på grund af deres dejlige kvalitet. Og det glæder mig at du kan lide det jeg skriver om ;) Det er så dejligt at høre!!

   Slet
 2. Eeeeeejjjj, jeg er helt forelsket. Lidt træls at jeg har købt pap tallerkner og krus og servietter til Ellas fødselsdag (I juli, jeg er tideligt ude). Men man kan vel købe det på den norske webshop??? Jeg er ikke sikker på at jeg kan leve uden det gavepapir..........

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må du holde en ekstra fødselsdag Mia! Hvis hun har sommer fødselsdag, så kan man da ikke leve uden dette vel!!?? hihi! Jeg tror bestemt godt at du kan købe hos den norske netbutik! Jeg kan heller ikke leve uden det gavepapir........

   Slet
 3. Synes generelt altid deres gavepapir er toplækkert! Men de her nye prints, er dejligt "sarte" ift. de tidligere. Jeg må også på jagt efter noget af det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også meget mere mig end papir med klare farver og alt for kraftige mønstre....

   Slet
 4. Hvor er det fint, men forstår ikke at Libertys mønstre/designs må benyttes af andre...Troede egentlig sådan noget var beskyttet :)

  SvarSlet