mandag den 16. april 2012

Magnolias luksus 2ndhand

På købmagergade lige over for Illum, ligger der en skøn lille kælder fyldt med skatte. butikken er fyldt med det fineste af det fineste 2ndhand tøj, sko & accessories til absolutte fair priser og både til kvinder og børn. Alt tøj er flot, nystrøget og butikkens søde ejer Martine, går ikke på kompromis med det tøj hun udvælger til butikken.
Tøjet hænger i 2 mdr. og bliver derefter skiftet ud, med nye sager. Hvis i selv ønsker at sælge jeres tøj og ikke orker at bøvle med trendsales, så tager hun 50% af salget og i sætter sammen prisen på varen.

Mærker du kan være heldig at finde til børn: Burberry, Bonpoint, Bonton, Sonia Rykiel, Chloé, Stella McCartney, Ver De Terre, Pom da'pi, Petit Bateau m.m

Til kvinder er det muligt at finde: Isabel Marant, Marc Jacobs, Acne, Lala Berlin, Rika, Line & Jo, Figaros Bryllup...og jeg kunne blive ved med at remse op!

Kig forbi den fine lille butik når i kommer i hærheden.

Kærligst, Kira


4 kommentarer:

 1. Det ser fint ud. Jeg ska til Kbh i weekenden, så måske jeg sku forbi der :) Tak for tippet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det skal du da ihvertfald gøre synes jeg ;-) Yndig lille butik! Hvis du får tid, vil jeg anbefale dig Gentofte Loppemarked på søndag 9-14 lige bag ved Charlottenlund st. (Kun 10 min. i tog fra centrum) Så meget fantastisk tøj til ingen penge...

   Slet
 2. Der skal jeg da vist ind næste gang jeg er i Kbh:) jeg er ny læser hos dig:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bør du virkelig!! Der er SÅ mange lækre sager ;-) Og velkommen til min blog :)

   Slet