mandag den 23. april 2012

Bonjour Paris!

Størstemusen er netop afleveret på børnehavens årlige 5 DAGES koloni! Det var meget vemodigt at sende sin kun 3,5 årige lille pige afsted...er dog sikker på at det bliver en fest for hende, men forældrene havde godt nok en stor klump i halsen, da der skulle kysses farvel.
Nå men i mens forsøder minimusen og jeg ventetiden i yndlings byen Paris sammen med mormor!! Det bliver en tur med masser af fotografier, starbucks, vin, ost & brød, vintageshopping, børnetøjsshopping og ikke mindst materiale indkøb til nye smykker ;)

Rigtig god uge til jer alle sammen. Jeg håber at jeg kan bringe lidt pariser stemning med hjem til jer alle samt inspiration til shopping!

Billede lånt fra pinterest

8 kommentarer:

 1. FEM DAGE...! Gisp.. Det var lang tid på koloni... Du har ret, hun får det sikkert skønt men jeg kan godt forstå at du fik klump i halsen. Ha en dejlig tur til Paris. Misse xx

  SvarSlet
 2. Jeg er grøn af misundelse!

  SvarSlet
 3. Uha. 5 dage er alligevel længe. Da jeg var i New York med arbejde, måtte jeg også undvære Ella (og Torben :)) så længe. Det er lidt hårdt. Men jeg er sikker på hun hygger sig helt vildt :) Dejligt med en tur i Paris. De har mange fine sy/stof butikker og børnetøjs butikker. Glæder mig til at se hvad du kommer hjem med. Rigtig god tur

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan sagtens undværre min mand ;-) og egentlig også børnene, hvis de er hos ham, men har kun været væk fra Lua en gang før (også Paris i 4 dage) men dette er jo lidt anderledes når hun skal sove med andre end familien ;-) Jeg glæææder mig til at vise hvad jeg køber med hjem!

   Slet
 4. Tuuusind tak søde piger! Status fra Paris er REGN REGN REGN! Men hvad...det er jo ferie alligevel ;-)

  SvarSlet
 5. 5 dage lyder af længe - håber vejret i Paris er bedre nu, nyd ferien.

  SvarSlet
 6. Paris er altså bare fantastisk - nyd det :)

  Hilsen Karina

  SvarSlet