lørdag den 27. juli 2013

Sommer i DK

Vi er hjemme i DK, mere bestemt i vores parcelhus Nord for København. Luas Børnehave holder lukket i 4 uger og jeg er mere eller mindre alenemor i alle 4 uger! Da vi jo vælger at rejse udenlands på andre tider af året, så kræver det bare at min kæreste bliver nødt til at arbejde om sommeren. Denne sommer er helt slem, da alle hans projekter i firmaet ligger i jylland, så han er fysisk meget langt væk fra os og rigtig mange dage i træk! Jeg klarer den med masser af  kaffe, asti, frugt og god hjælp fra mormor og svigermor. For det er ved gud hårdt at være alenemor 24/7, når begge børn er hjemme og med Lua som er meget udviklings forsinket. hun har brug for meget opmærksonhed, faste rammer, disciplin og vi tager gerne ca. 100+ konflikter om dagen.

Trods træthed, så prøver jeg at skabe en masse indhold i de mange feriedage, så de får en masse gode og spændene oplevelser. Når bare mine piger er glade, så er deres trætte mor jo også lykkelig!

1. Lua på Amager Strand på en lun sommeraften // 2. Siv på stranden ved morfars hus // 3. Kartoffelsalat inspireret af de her skønne og dygtige piger // 4. Palma på vores dejlige strand ved Furesøen // 5. Smukke Farum Sø // 6. Palma på stranden ved morfars hus, ligeud til Roskilde Fjord // 7. På vej hjem fra Stranden efter en aften dukkert // 8. Snobrød i morfars have // 9. Verdens bedste sommermad! Hjemmelavet Spareribs // 10. Marshmallows klar til grill sammen med søde venner // 11. En lille chokolade is til Palma på en meget varm dag // 12. Palma leger 'titte bøøøh' på Amager Strand // 13. Søskende Kærlighed <3
















3 kommentarer:

 1. Det er nogle skønne og stemningsfyldte billeder. Når det så er sagt, så føler jeg virkelig med dig. Det må være super hårdt at være alene med dem så længe, når I har ferie og alle dage skal fyldes ud. Hvor er det godt, at du har nogen der kan hjælpe nogle af dagene. Og så er kaffe og asti altid gode venner i nøden ;)
  Hvis det er ok jeg spørger: Ved I hvorfor Lua er forsinket i sin udvikling? Hvis du ikke vil skrive om det, forstår jeg det.

  //Signe

  SvarSlet
 2. Skønne billeder, især det sidste! Puhh, det er sgu hårdt K, håber du kommer godt ud på den anden side, og så må vi ses der, eller i hvert fald til fashion week:)

  Og så vil jeg bare lige tilføje, at nok har Lua sine udfordringer, men jeg lover dig, A har vi også mindst 100+ konflikter med for tiden(sådan føles det). Så alderen har måske også noget at sige:)

  SvarSlet
 3. Fantastiske billeder - I ser ud til at nyde det gode vejr i fulde drag <3

  SvarSlet