tirsdag den 9. juli 2013

Forår 2014

Vi er på forkant! Ihvertfald med Lua's forårs/sommerjakke til næste år. Jeg har købt denne fine jakke fra WHEAT til sølle 249,50,-. Den er allerede godkendt og Lua ville faktisk meget gerne sove med den på, så jeg måtte forsigtigt liste den af hende, da hun var faldet i søvn. Skøre pige ;)
Farven er fantastisk grå/blå og står så flot, til hendes lyse hår og blå øjne. Pasformen er helt perfekt, da den er tilpas rummelig og ikke for lang, så hun kan sagtens lege i den.

Det er første gang vi køber en WHEAT jakke, efter varme anbefalinger fra Molly My's mor.
Hvilke mærke er jeres foretrukne?

Hav en rigtig dejlig og solrig dag <316 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin. Jeg elsker farven. Vi har brugt Mini A Ture en del, og dem har vi været rigtig glade for. Og ellers har vi lige nu en Finger In The Nose forårsjakke, som også er rigtig skøn. Måske skal vi prøve Wheat næste gang, for der er mange, der taler varmt om dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja farven er fantastisk ikke? Den passer bare til rigtig mange, skandinaviske børn med lyst hår og blå øjne ;-) Vi har også været meget glade for MAT, men denne fra Wheat er faktisk meget blødere i kvaliteten!

   Slet
 2. Den er SÅ fin - ville ønske den var i S´s størrelse, men baby jakkerne laver WHEAT vist kun i lavendel og raspberry .. ØV!

  Dejligt at Lua blev glad for den <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis Nina! Palma fik heller ingen Wheat denne gang. Jeg er ikke så vild med de to tøsefarver!

   Ja det er bare skønt når ens børn bliver glade, for noget så simpelt som overtøj <3

   Slet
 3. Den er også rigtig pæn - og særligt i den farve. Wheat jakken var også en af dem jeg overvejede, da sommerens jakker skulle indkøbes. Ingrids marmar jakke er dog i det største, så jeg regner med at hun kan passe den næste år. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var først og fremmest farven jeg faldt for! Men pasformen er bestemt også fantastisk! MarMar jakken er også simpelthen så skøn! Desværre er den jo ikke vindtæt, så derfor har Lua faktisk mest brugt sin MAT jakke i år, selvom MarMar jakken slår dem alle i udseende <3

   Slet
 4. Du er ikke den eneste :) Vi har også vinterjakke, flyverdragt og forårsjakke på plads allerede. Ikke til med alt det udsalg...

  Nu er det første gang, jeg skal bevæge mig ud i det der jakkekøb, så der er hhv. Wheat, Danefæ og Mini A Ture repræsenteret i fht. ovenstående indkøb. Sidste års flyverdragt var fra Hummel (aj, den lille bandit nåede faktisk at have tre, men de to andre var arvestykker af ukendte mærker, men Hummel var den størrelse, han passede længst tid).

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan!! ;-) Ja det kan være lidt af en jungle første gang. Jeg er også blevet meget mere sikker på mine køb, efter jeg har fået Palma. Så vedkman ca. hvor meget de vokser og hvornår man skal bruge hvilket stykke tøj osv. Vi har også vintertøjet på plads allerede. Mangler dog flyverdragte, men der kan man altså være ret så heldig på trendsales!

   Slet
 5. Den er så fin. Vi har faktisk både en Weat (købt på udsalg sidste år) og en Mini a Ture, og jeg syntes af Weat'en virker mere praktisk uden at gå på kompromis med udseende og fine detaljer. Flyverdragten er også allerede på plads, en Reima ligesom sidste år, købt på udsalg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes nemlig også at både comfort, udseende og kvalitet matcher hinanden rigtig godt hos wheat! Og ikke mindst pris!! Fedt at være på forkant ;-) Det kan være lidt af en udskrivning med især to børn :-)

   Slet
 6. Den er godt nok fed :D
  Glæder mig til at se den på <3

  / www.fashionbysterup.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Så håber jeg at Lua er villig til at stille op til foto :-) Hun er ikke altid helt samarbejdsvillig, når jeg hiver kameraet frem;-(

   Slet
 7. Hvordan synes du størrelsen er på den? Den er fin! Er vild med farven!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes den er meget aldersvarende! Lua bliver 5 år til november og har taget str. 5! Hun kan passe den nu, dog er ærmerne lidt for lange, men til næste år er den perfekt!! Den er god og rummelig ;-)

   Slet
 8. Hvor er den fin :) Indtil videre har jeg været rigtig glad for Ver de Terre :) Super lækkert materiale :)

  SvarSlet
  Svar
  1. JA den er ret skøn!! Vi har også altid været meget glad for Ver De Terre! Både som sommerjakker, vinter og især flyverdragte! Synes bare de er dyre, i forhold til at der findes så meget andet lækkert og ikke mindst pænt ;)

   Slet