mandag den 22. juli 2013

Black Swan kollektionssalg

Bor du tæt på Kolding? Elsker du en lækker basic garderobe med et twist? Og er du ligesom jeg, typen der næsten altid, vælger sort og gråt? SÅ vil jeg varmt anbefale at slå et smut forbi Black Swan, når de den 6. og 7. August holder lagersalg med store besvarelser.

Black Swan har eksisteret i 1 års tid og deres 3. kollektion er på vej til deres netshop, samt ud til de mange konsulenter landet rundt (jeg har set lidt derfra og jeg lover at det bliver lækkert OG dyrt!!!). Det smarte homeparty koncept holder 100% i deres tilfælde. Jeg selv stiftede bekendskab med BS, da jeg tilbage i April inviterede, en af deres søde konsulenter Marlene, forbi til en fremvisning. Tøserne som jeg havde inviteret, var også ret begejstret og jeg genoptager succesen igen til september. Se mere fra vores hyggelige eftermiddag lige her.

På Black Swan's hjemmeside, kan du selv finde en konsulent nær dig og enten se/købe deres aw13 kollektion, til et åbent hus arrangement, eller hjemme hos dig selv med dine veninder. Kollektionen er naturligvis også til salg online.

Sommer kollektionen som primært bliver at finde til deres lagersalg, fylder allerede godt i mit klædeskab og jeg kunne bestemt godt ønske mig mere, så i netop dette tilfælde, er det øv at bo på sjælland. MEN jeg under skam også alle jyderne, et rigtig godt lagersalg.

Rigtig god shopping til de heldige, som bor i nærheden ;-)1 kommentar:

  1. Tak for tippet - der må S og jeg vist over hvis jeg kan få fri :)

    SvarSlet