mandag den 10. december 2012

Sylvanian Families

Jeg kender godt til Sylvanian Families, men har slet ikke strejfet det en tanke, at Lua faktisk var så stor nu, at hun ville kunne få glæde af det. For nyligt fik vi lidt tilsendt som gave, så blev jeg selvfølgelig spændt og nysgerrig på at få det afprøvet. Jeg må indrømme at jeg nok havde undervurderet mine datters evner, for at lege 'rollelege'.

Vi fik en legeplads med tilhørende mus og kænguru familie (godt nok kalder vi dem for kaniner, for det vil Lua gerne have, at de skal være. Så det hedder nu engang herhjemme).
Hvis Lua selv måtte bestemme, så var vi på legepladsen hver dag, også i snestorm og regn. Hun elsker bare alt hvad der har med rutsjebaner og gynger at gøre, så nu kan denne her miniature udgave holde hende lidt i gang! I en alder af 4 år (lige blevet) så er hun egentlig slet ikke, hoppet på hverken barbie eller dukkebølgen, som så mange andre. Der imod har dyr en stor plads i hendes hjerte, så alt hvad der har med dyr at gøre, er bare et hit! Så dette stykke legetøj, må sige at være et hit til min dyreglade pige. Lige fra det kom ind af døren, for en lille uges tid siden, er det blevet leget flittigt med og hver dag! Hun er så småt begyndt at forstå konceptet, med far/mor og deres små børn og babyer, så det går hun ret meget op i. Jeg er allerede ved at tænke over, hvad vi ellers kan berige hende med, fra dette fantastiske univers. Der er jo bare er så meget at vælge imellem, men det gør det også bare til noget specielt, at begge piger kan samle på det mange år frem og ønske sig mere og mere.

Hvis i står og mangler den perfekte julegave til en lille pige (eller måske en dreng) så er dette kvalitet for pengene og bestemt noget jeg vil vælge før så meget andet plastic. Jeg kan personligt godt lide at farverne er mere naturtro og ikke kun lyserødt all over!

Sylvanian Families legeplads samt kænguru & musse familie (gave) men også set her

9 kommentarer:

 1. Vores datter leger stadigvæk med det i en alder af næsten 10 år. Fantastisk legetøj i god kvalitet:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor fedt! Dejligt med legetøj som bare holder og ikke mindst interessen varer ved ;-) Så må det vist siges at være alle pengene værd ;-)

   Slet
 2. Ja det er så fantastiske - jeg husker dem fra barn. Jeg kunne godt ønske mig at give dem til min datter på 3 år...men min mand syntes hun er for lille endnu...men mon ikke jeg får ham overtalt ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan være at i kunne begynde med en lille ting til samlingen ;-) En bil fx. og et sæt dyr! Det ville sikkert være et hit til en 3'årig pige!

   Slet
  2. Ja det tror jeg faktisk vi vil gøre - man behøver jo ikke hele baduljen fra start ;O) Tak for tippet. Kig endelig tilbage på min blog, måske du også kan blive inspireret hos mig ;O)

   Slet
 3. Ej hvor er det fint - det kan jeg godt forstå Lua synes om <3 Jeg har i dag fundet de få jeg har tilbage fra jeg var barn - husker dem SÅ tydeligt!
  /Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk først da jeg fik dette tilsendt, gik det op for mig at jeg havde leget med det som barn! Huskede pludselig et stort brunt hus med bjørnefamilie i. Men min mor har desværre ingen idé om hvor det befinder dig :-( øv!

   Slet
 4. Det er så fint og hyggeligt noget legetøj. Legepladsen har jeg ikke set før, men Carla vil altid gerne bygge rutchebaner og gynger i lego, så den her tror jeg at jeg vil overveje til hendes lille samling i julegave :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan vist tilkøbe flere dele og få en stor legeplads. Jeg synes den er rigtig skøn. I øvrigt bliver vores næste køb, nok sådan en sej rød bil som Carla har fået ;-)

   Slet