torsdag den 27. december 2012

Julestemning & vindere...

Jeg håber at i alle dage har haft en skøn jul og efterfølgende hyggelige juledage. Vi er gearet fuldstændig ned, computerne er slukket (bortset fra Ipad'en og PC'en med børnespil), vi leger og roder over hele huset, Palma er små-syg, så hende bliver der nusset meget om, vi spiser alt det usunde og i går nåede vi en lille tur i tivoli - til stort begejstring for Lua, da hun bare nyder at se alle de smukke julelys. Jeg har en del hængepartier på bloggen og der var en masse indlæg, jeg slet ikke nåede at blive færdig med i december. Julekalenderen blev dog perfekt og jeg har nydt at give en masse søde læsere, en masse gode ekstra gaver!

Vores juleaften  havde vi besluttet os for, skulle stå i hyggens tegn. Derfor skulle der være så lidt som muligt af det materielle, SÅ ingen stress med julegave indkøb!!
I søndags lavede jeg sammen med pigerne, lidt hjemmelavede gaver. Vi forærede naturligvis billeder af pigerne og jeg lavede en ordentlig omgangs af min favorit marmelade til hele familien! Vi havde frabedt os alt for mange og alt store gaver til pigerne, da vi ikke ønsker at de skal forbinde julen med gaver. Dem får de så rigeligt af resten af året og de bliver bestemt ikke snydt! De fik hver nogle rigtig fine og brugbare gaver, som de er meget glade for, så det er perfekt!

Jeg var dog selv super heldig, at få simpelthen så mange fine gaver! Jeg fik bl.a de fineste boots fra min kære K, som jeg længe havde ønsket mig <3 Må se om jeg kan nå at bringe et lille indlæg med flere billeder fra julen. Her får i lige et par instagram billeder, som flere er jer nok allerede har set.

Nu kan glæde en masse piger, med en ekstra julegave, for jeg har trukket alle vinderne, fra sidste uges mange konkurrencer!

18. December, Black Lily tørklæde: Tillykke Sophie

19. December, NoaNoa Miniature: Tillykke Louise
Her har jeg læst alle jeres søde kommentarer, hvor i fortæller hvem der skal beriges med det fine sæt. Jeg  kunne ikke stå for Louises kommentar, så valgte her med hjertet (fremfor at bruge random til at trække en vinder) Louise skrev:
"Elsker Noa Noa - både til voksne og til børn. Farverne er helt fantastiske. Hvis jeg vinder skal tøjet gå til min lille skønne datter, som jeg lige nu ligger indlagt med på C1 i Herning. Lille Laurine kom til verden lidt for tidligt, og lidt for lille (1174 gram). Hun har dog mod på livet, og jeg vil elske at forkæle hende med lækkert blødt tøj fra Noa Noa" 
Sikke en historie Louise! Jeg håber af hele mit hjerte, at din stærke lille pige, snart vokser jeg stor, så i kan komme hjem og starte på livet som familie! I fortjener i den grad en ekstra julegave, så i kan lune jeres lille Laurine.

20. December, Special Day Family Calender: Tillykke Kirsten, Helene & Michala

21. December, Nynne Rosenvinge: Tillykke Kristine Sander & Rikke Madsen

22. December, Bogen 'Mormor fortæl nu', Tillykke Lisbeth

Alle vindere er kontaktet på mail.
2 kommentarer:

 1. Du er så sød og god. Jeg har det på samme måde med børn og jul og jeg oplevede en jul hvor alt gik op i hat og briller, så glæden ved at give udeblev totalt. Til næste år holder vi selv jul og der bliver det helt anderledes. Vi gav ikke julegaver til pigerne så de har kun fået fra fire familer og fordelt over flere dage. Men der var slet ikke kapacitet til at de selv kunne give gaver til os andre og de ville hellere lege end pakke flere pakker op. Jeg fik helt ondt af dem :-(

  SvarSlet
 2. Jeg er virkelig også ambivalent med gaveræset... VI prøver også at holde det på et minimum, og de sidste 2 år har vi holdt jul hjemme (i år med bedsteforældre, sidste år uden!)
  Det er så rigtig sagt, at julen handler om hyggen og samværet! Og et par dejlige gaver (helt gaveforskrækket er jeg trods alt heller ikke;-))
  Det lyder som om i råhygger, og det er jo bare det bedste:-)
  Glædelig jul:-)

  SvarSlet