tirsdag den 11. december 2012

Blog Veninder

I weekenden spiste jeg frokost, langt ude på det smukke snedækkede Amager, sammen med 3 fantastiske søde og dejlige blogpiger! Signe & Michala har jeg mødt før (M og jeg laver tilmed sy projekt) men den søde Camilla bor i Skive, så hende fik vi endelig, fornøjelsen af at møde i lørdags da hun skulle på hyggetur uden familie til Kbh.! Jeg havde begge mine piger med, hvilket er lidt af en prøvelse, da de ikke er så gode til at sidde stille (især ikke Palma), men det gik nogenlunde fint. Michala havde sin lille Molly med og hun er bare så sej, til at være med alle vegne.

Vi har alle sammen 'mødt' hinanden via instagram, og for bare et par måneder siden, havde vi altså kun set hinandens liv, på en hulens masse billeder. Egentlig utroligt hvad billeder af ens liv, kan udvikle sig til.

Camilla's fashionlab, som hendes blog hedder, har jeg dog fulgt nærmest fra hun startede i foråret, da jeg lynhurtigt fandt bloggen interessant. Jeg så hurtigt at vi er sucker, for fuldstændig de samme ting! Bl.a sort tøj til os, leo og liberty til pigerne ;-) Det er faktisk lidt vildt og jeg tror næsten, at vi kunne udpege de samme ting, hvis vi gik ind i en børnetøjsbutik uafhængig af hinaden!
Camilla er mor til smukke lille Filippa på 2,5 år og så har hun en lille baby i maven <3

Michala har for nyligt startet bloggen Legeplads for Molly My & lidt for mor. Hun er mor til den skønne lille Molly My på snart 1 år. Hun blogger om Molly, hendes venner, hendes hood, og ikke mindst børnemode, i den høje klasse.

Signe blogger på Plum Mum. Er også lige sprunget ud i blogverdenen, efter at have ønsket sig at gøre det i årevis (thumbs up!)! Hun er mor til smukke Mirabelle på 7 mdr. så lige nu blogger hun meget om, det at være mor til en lille baby, søvnløse nætter, børnesygdomme, kreative sysler og mindst er hun også ret skarp, når det handler om pænt tøj og udstyr til den lille skønhed.

Fælles for os alle er at vi har pigebørn og så har vi det bare super hyggeligt sammen. Vi elsker alle at shoppe og gerne MEGET! Vi hjælper hinanden på kryds og tværs, og det sætter jeg stor pris på <3

Kvaliteten af mine billeder er ikke særlig gode, da det var panorama udsigt, hele vejen rundt i cafeen, så der kom virkelig meget lys ind og jeg nåede simpelthen ikke at få indstilt isoen, da billederne blev klikket i en fart.

#1 Lækker gedeost salat
#2 Michala & Molly My
#3 Signe
#4 Camilla
#5 Mine piger Palma & Lua
6 kommentarer:

 1. Så fint indlæg, Kira, som jeg også skrev på FB:)Forfængelige Signe udbryder lige: OMG jeg er bleg (næsten gennemsigtig) på det billede. Det er faktisk lidt chokerende!

  SvarSlet
 2. Selv tak Kira! Det var en skøn eftermiddag! <3

  Og ps. Signe, det er VINTER så er man altså bleg ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja meget <3 Det må gøres lidt oftere!

   Slet
  2. Ha ha, ja Michala og en barsel, hvor man hele sommeren sad indendøre men en lille baby, hjælper heller ikke på ens teint. MEN det der er VILDT! :)

   Jaaa, Kira lad os gøre det igen, så snart vi har lidt tid.

   Slet
 3. Det lyder ualmindelig hyggeligt!!
  Dejligt med venskaber på tværs af 'by'grænser, fundet hvor man mindst venter det!!
  Vh. Sara

  SvarSlet