mandag den 30. juli 2012

Fejring x 2 og gave til en sød læser!

Jeg fylder 28 og bloggen fylder 1 år! Jubii!!

1 års blogging har været helt fantastisk. Hold op hvor er det bare et dejligt netværk af søde mennesker og  jeg er omringet af de bedste tips,trends og gode kreative idéer anytime <3 <3 <3
Desværre har jeg slet ikke den tid til min egen blog som jeg godt kunne ønske, men jeg hænger i og er glade for alle jer der læser mine indlæg.

Jeg har i dagens anledning lavet 3 smukke armbånd i Liberty, nylon og sølv som jeg vil forære til sød læser.

Vær fast læser af min blog og skriv en kommentar i kommentar feltet. Jeg vil rigtig gerne høre hvad i synes er godt ved min blog? eller hvad i godt kunne tænke jer at læse mere om?

Jeg trækker en vinder onsdag aften når mine piger sover...

Dejlig dag til alle jer! Solen skinner over mit hus ;-)21 kommentarer:

 1. Stort tillykke!!og Fantatis smukke armbånd!! Jeg er vid med din blog, da den indeholder en masse gode elementer, krea, mode, børn, liberty og en tilpas dosis rivatliv. Og så er det skønt at følge en med en datter der er lige så gammel som min egen og som jo også snart fylder et år ;o)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med din fødselsdag både til dig og bloggen :-) jeg er helt vild med dig og din blog. Det er dejligt at kunne følge med i hvad der sker. Omkring mode og krea. Og så er jeg helt vild med dine armbånd, det ved du jo ;)
  Nyder selvfølgelig også at følge dig på instagram :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med alle dine fødselsdage - det er jo altid dejligt med sådanne events :) Jeg kan især godt lide DIY/Design delen af din blog, ser jeg gerne mere til, da det altid er skønt med ny inspiration mm. Keep up the good work! :)

  SvarSlet
 4. Jeg kunne godt tænke mig at se flere madopskrifter og læse mere om din rejser :-)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med begge fødselsdage:-) Åh jamen jeg er bare vild med din blog, men hvis man må ønske, så gerne flere smykker på bloggen:-) Både dine egne og tips til andres, og BESTEMT også gerne tips til lav-selv smykker.... Pyhh det var mange ønsker til en travl dame;-)

  SvarSlet
 6. Kæmpe tillykke!
  Jeg er forholdsvis ny følger, men er allerede vild med al den kreative inspiration, og så laver du jo nogle rigtig fine ting! Jeg ville ønske, jeg var lige så kreativ, og jeg må indrømme, at det kribler i fingrene, når jeg kigger med her :-)

  SvarSlet
 7. Jeg vil gerne deltage :)

  Din blog byder på så meget godt kreastof. Det er spændende og inspirerende og jeg suger ivrigt til mig.

  Mvh Mette

  SvarSlet
 8. Tillykke med fødselsdagen :-))

  Kigger ind her på din blog faktisk dagligt. Synes det er så hyggeligt at følge med i daglidagen, og masser af billeder er skønt. Vil rigtig gerne se mere til dine skønne piger! :o)

  Kh
  Molly

  SvarSlet
 9. endnu engang tillykke, både til blog og dig :)
  jeg har ikke rigtig fulgt så meget med herinde, men det vil jeg gøre fremover.
  Jeg er også vild med dine armbånd og er virkelig glad for du vil stå til hjælp med lidt råd og tips, når jeg selv når så langt :)

  SvarSlet
 10. Tillykke :-)

  Jeg kan godt lide at blive inspireret af din hverdag med fine kreative løsninger og hverdagen med dine små piger.

  SvarSlet
 11. Stort tillykke med dit første år :o) Jeg har fulgt med nogle måneder og syntes din blog er skøn og inspirende og jeg elsker som dig Liberty.. DIY på smykker er velkomne ;o) ellers læser jeg bare med fordi dine børn er bedårende :o)

  SvarSlet
 12. Tillykke med din blog-fødselsdag, jeg melder mig straks som fast læser :)

  SvarSlet
 13. Hej Kira, tillykke med både din og bloggens fødselsdag:-)
  Vi kan jo lide mange af de sammen ting, og derfor er jeg vild med mange af de ting du viser frem her - og ikke mindst de fine Liberty sager du laver! Generelt kan jeg bare godt lide din stil, og du er god til at opsnuse nye fine børnetøjs-mærker og ting til indretning. Og så veksler din blog fint mellem krea, børnetøj, nips og hverdagsliv. Og så er du jo altid sød og hjælpsom, hvilket jeg jo har nydt stor glæde af;-)

  SvarSlet
 14. Næh, tillykke med de to store dage. Jeg kan særligt godt lide dine inspirerende og kreative indlæg. Lækre armbånd.

  SvarSlet
 15. Tillykke med de 28 år og bloggen :-) jeg kan godt li' Liberty indlæggene, jeg er selv en novice der, så jeg æder alle indlæg med det fine stof råt! Jeg vil elske flere indlæg med dine smykker, evt. nogle diy hvis du har lyst til at dele :-)

  SvarSlet
 16. Jeg er også 28 og er blevet mor til en pige okt 11. Jeg synes din blog er super inspirerende læsning og følger også på instagram.

  SvarSlet
 17. Hurra for dig og bloggen :-) Det var Fru Schou der i sin tid sendte mig videre til din blog da hun viste dine armbånd på sin egen blog! Jeg elsker at få inspiration, hvad enten det er fra din hverdag med børn, Royal copenhagen, armbånd, fjer-billeder, butikker du er faldet over .... Jeg er selv ny blogger på mitnu.blogspot.dk. Jeg vil blive meget glad for at vinde dine armbånd! Kh Kirsten

  SvarSlet
 18. Stort tillykke og hip hurra:))) Jeg kan lide din stil, måde at skrive på, dine altid gode shoppe og udsalgtips, kærligheden til liberty, og dine fine, fine billeder af blandt andet de underskønne piger:)

  SvarSlet
 19. Hej Kira. Tillykke!! Og tak for de fine armbånd. Jeg kan lige nå at være med i konkurrencen om et par stykker til. :) Vis gerne lidt mere sy-projekter på bloggen. Du er jo så dygtig til at sy. Knus Pernille

  SvarSlet
 20. Hej Kira, dine armbånd er bare super smukke! Ville høre om du har nogle magen til det neon og det sorte, som du sælger :-)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise,

   Du kan kontakte mig på info@trustogtrust.dk så kigger vi da på det ;-)

   Slet