fredag den 6. juli 2012

Blomster pige...

Min datter Lua er ret vild, med de mange lavendler vi har rundt om vores hus. Et et magisk øjeblik for Lua, blev til at par skønne billeder. Hun kalder dem dog for klokkeblomster og vil ikke rigtig forstå at de hedder andet, så nu hedder de altså det <3
9 kommentarer:

 1. Skønne billeder - og hvor er det fantastisk med så meget lavendel i haven :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;) Ja det er simpelthen så fantastisk!! Fedt lige at gå ud ad døren og plukke en velduftende buket! Elsker duften ;-)

   Slet
 2. Hvor er hun skøn og skønt med lavendler. Selvfølgelig hedder de klokkeblomster - lige i sådan en situation er det nemmere bare at sige ja, der er ikke så meget andet at gøre når de i den alder har "sat sig noget for".

  SvarSlet
 3. Tusinde tak! haha ja...ved nu ikke lige hvorfor hun har sat sig for at kalde dem klokkeblomster? som du kan se på midterste billede, så tror hun også at man kan puste til dem!!? skørt ;-)

  SvarSlet
 4. Nårrrh, hvor er hun sød. Jeg kan godt fordtå hun kalder dem klokkeblomster. Det er meget mere eventyr agtigt :) Hun er bare fin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak sødeste Mia! Ja det er meget mere eventyr agtigt! Min gode veninde har lige født en lille pige og datteren på Lua's alder er meget fastholdende i at babyen skal hedde klokkeblomst <3 så der må være noget ved det navn;)

   Slet
 5. Orv, nogle dejlige billeder af pigerne! Vi har også mange 'klokkeblomster' på Fejø, og hvert år planter jeg lidt flere, dem kan man ikke få for mange af?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde vibeke! Ja det kan jeg godt forstå, er godt nok også vildt glad for at vi har SÅ mange i vores have ;-) De er bare så skønne...

   Slet
 6. Ih hvor er hun bare sød:-)

  SvarSlet