fredag den 24. august 2012

we do wood & Limonade lækkerier!

Fredagen startede med at jeg tidligt sendte manden afsted til La Santa på 'trænings lejr' (SNYD!) og huset trængte til en alvorlig hovedrengøring...ikke særligt opmuntreene at vide at samtlige 200 kvm. godt kunne trænge til en alvorlig kærlig rengørings hånd, som jeg bare ikke er udstyrret med! Dog er jeg ikke særlig svær at lokke, så da hende her postede billeder fra we do wood's lagersalg, måtte jeg bare aftsed. På vejen til vesterbro, kunne jeg jo heldigvis godt lige nå en tur forbi Limonade, som havde slutudsalg i deres fysiske butik på H.C. Ørstedsvej og dermed 70% på alle de fine sko, fra Angulus, PéPé og Pom D'api -og de har stadig virkelig mange fine hvis nogen skulle komme forbi i morgen, som vist er sidste dag.

I kan også sagtens nå forbi we do woods lagersalg i morgen og der er rigtig gode penge, at spare skulle jeg hilse og sige. Jeg købte de 2 fine Lilly's chair for 350,- pr. stk. mod normalprisen på 1000,- men vær dog opmærksom på at det er 2. sorterings varer. dog har det ikke betydning for udsenet, synes jeg og mine piger ELSKER dem!

we do wood Lagersalg
Esbern Snaresgade 22 kld. (på hjørnet af Ingerslevsgade og tæt ved Dybbølsbro st.)
København V
Lørdag 10-16 (husk kontanter)

Så pludselig blev en kedelig våd fredag, lidt mere solrig med nyt til mine muslinger.

Dejlig weekend alle sammen og god shopping til de heldige ;-)







torsdag den 23. august 2012

Lakrids-tranebær småkager


Jeg elsker lakrids, men er normalt ikke så vild med småkager! Forenes de to ting, så smager det himmelsk!
I går var jeg hjemme, med begge piger og fik lyst til at lave lidt lækkert, så valget faldt altså på disse småkager, som er lavet efter Makus Grigo meget populære opskrift!
Jeg kan kun sige...LAV DEM!!
500 gram hvedemel
1 tsk. bagepulver
60 gram lakridspulver fra Johan Bulow
125 gram soltørrede tranebær
375 gram koldt saltet smør
500 gram fint rørsukker
ca. 2 æg.
Jeg lavede en halv portion og havde kun 10 gram lakridspulver tilbage, men det fungerede altså helt fint.
Sigt hvedemelet sammen med bagepulver i en røreskål. Tilsæt lakridspulver, tranebær og smør i små tern. Findel smøret det med hænderne, til smørret ikke kan mærkes mere. Tilsæt nu sukker og æg. Kør kun, til dejen lige samler sig. Det er meget vigtigt, så småkagerne ikke mister deres sprøde struktur. Eller ælt forsigtigt med hænderne og saml hurtigt dejen.
Del dejen i klumper på 500 gram og tril dem i lange pølser med en diameter som en tyvekronemønt. Rul dejpølserne ind i bagepapir og læg dem i fryseren til de er hårde.
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Skær pølserne i ca. 1 cm. tykke skiver. Læg dem med lidt mellemrum (de flyder ud) på en bageplade med bagepapir. Bag dem ca. 8-10 minutter. Tag dem ud og lad dem køle af på en bagerist. Opbevares bedst i en kagedåse med låg, der slutter tæt, eller anden lukket beholder.
Her holdte den forholdsvis store portion kager sig kun lige et døgns tid!! Jeg er afhængig af dem ;-)

mandag den 20. august 2012

CIFF KIDS

Forrige uge var der jo modemesse i København. Byen er fyldt med spændene messer, events og mega god stemning! Efter jeg har fået pigerne, så er det desværre ikke så tit, jeg nyder godt af de 2 årlige messer. I år ville jeg dog ud og snuse lidt til ss13 tendenserne til de små poder! Palma var min lille personlige assistent, som fik charmet sig til både bamser, goodiebags og masser af opmærksomhed. Desværre var min lille charmetrold, altså også skyld i at jeg ikke fik nået halvdelen, af hvad jeg havde på min liste og mange af billederne blev taget med hende på armen...

Jeg havde planer om både at nå Tap1 hvor en håndfuld af mine favorit brands holder til, som fx.: Soft Gallery, Poppy Rose, MarMar & Lucky Boy Sunday, men det blev dog kun til CIFF i denne omgang.

Jeg havde 2 formål med mit besøg i Bella Center. 1. prioritet var faktisk CIFF JEWELLERY som jeg besøger hvert år i august (denne messe er ikke kollektionbasseret, så kommer kun 1. gang årligt) jeg fandt nye smukke sager til en lille kollektion af armbånd, jeg nu arbejder på at få færdig. Da vi havde suset igennem de ca. 1 million diamanter og andre smukke sager fløj vi videre ind i en verden af leo, neon og pasteller...I kan glæde jer!!...denne sommers smukke farver og prints går i den grad igen til næste år!!

...til alle drengemødre!! Beklager dybt, men der har altså ikke sneget sig meget drengetøj i dette indlæg... det kan være svært at få focus væk fra alle de skønheder som jeg forestiller mine egne piger blive klædt i <3

Vi havde en skøn messe hvor jeg fik hilst på en masse velkendte ansigter samt mødt to søde og absolut blandt mine yndlingsbloggere Lisbeth & Fie!


PéPé laver altid smukke sko til alle formål.

Noa Noa miniature er et af de bedste firmaer til basic varer. Deres Bodyer er fantastiske og de små ballerina strømper er vi (mest mor) meget glade for!
petitbo -er særligt vild med deres frynse kjoler og toppe og disse hamrende lækre batik agtige shorts!

Pom D'api NEON, NEON & NEON!! - i øvrigt vores yndlings sko mærke her i huset <3

Og lidt til drengene - alt for lækre og var bestemt blevet købt hvis jeg havde en lille dreng.

...mere Pom D'api og leo modellen kommer igen...yeah!!

Caramel Baby & Child SMUKT!
Min lille assistent hjælper mig med at vælge MUST HAVES ud fra WHEAT's kollektion
WHEAT -smukt fugleprint som går igen i flere styles.
WHEAT var helt klart det brand som overraskede mig mest med smukke nyheder i deres velkendte dejlige kvaliteter. Selvom deres priser er til at betale, så går de bestemt ikke på kompromis med kvaliteten og det sætter jeg stor pris på...

tirsdag den 14. august 2012

I love Stine Goya for ADAX

Shop de smukke tasker og accessories her eller hos Neye butikkerne.






torsdag den 9. august 2012

Blog Shop

Jeg har valgt at lave en blogshop hvor jeg sælger lidt nyt, lidt brugt og lidt fejlkøb. Jeg vil også sælge lidt ud af smykker jeg laver, tøj jeg syr og ting fra krea rummet, som fx. tapet og liberty.

Kig forbi siden og tilmeld jer gruppen, så i kan blive opdateret med nye varer. Jeg mangler at få mange lækre sager sat på.


onsdag den 8. august 2012

Mandags shopping

Nogen gange er en shoppe-selvforkælelses tur altså bare mere tiltrængt end andre dage!!
I mandags mødtes pigerne og jeg til indendørs shopping i ly for regnen. Vi benytter os indimellem af RO's Torv i Roskilde som er en pænt overskueligt center med diverse kædebutikker og enkelte speciel butikker. Der er fine caféer og et roligt miljø som er overskueligt med to børn.

Jeg havde haft en laaang weekend alene med pigerne, så var helt udmattet og trængte til at komme ud, få serveret mad og bruge penge på MIG! Jeg kunne selvfølgelig ikke stå for de 70% de havde i en børnetøjsbutik og Noa Noa, så selvfølgelig fik yndlingspigerne også lidt.


Top fra InWear med silke. Sat ned til 200,- super dejlig og jeg er jo vild med sløjfer!

Chinos fra InWear. IKKE nedsat desværre! Sad perfekt, så de måtte med hjem. 800,-

Fine bløde glimmer strømper fra Noa Noa til omkring 25,- 

Super blødt Petit Bateau natsæt til Palma. Er vild med deres stribede kvaliteter som holder sig bløde. Kun 100,-

Et par strømpebukser fra Noa Noa til palma. Har dem i både strømper & strømpebukser i mange farvekombinationer.
Strømper: 29,-
Strømpebukser 69,-




Noa Noa, det fineste sæt til Lua i blødt og virkelig dejlig kvalitet. Kun 89,- pr. del.


lørdag den 4. august 2012

Sommer & fødselsdag

Billedspam fra de sidste par uger ;) Vi holder ferie herhjemme og begge piger nyder, at vi tager alt i lavt tempo. Jeg har haft fødselsdag og fået en masse fantastisk dejlige gaver - her et lille udpluk!

Håber at i alle har en rigtig dejlig sommer <3

#1. Lua med mors solbriller
#2. Lua aftensopper i furesøen
#3. Lovebirds i vores have <3
#4. Sommermad
#5. Cover + Nué Notes pung (køb Cover i 7/11 og betal med mastercard, så får du en gratis pung)
#6. Lille Palma i græsset
#7+8. Lua bader i furesøen
#9. Udsalgskup (cardi+uld+grå+palietter+neon=<3)
#10. Hvid Elements som jeg fik rigtig meget af i fødselsdagsgave. Så dejligt! Min samling er snart komplet;-)
#11. Mere Maileg til samlingen. Bord er stole er i jern og det er SÅ fint altså! Pigerne fik det af Mormor til min fødselsdag.
#12. Canon EOS 1100D! En dejlig gave fra min søde kæreste <3
#13. Fin ørering fra min søde veninde
#14. Brunch til de sødeste veninder
#15. Aftenbadning i Furesøen















onsdag den 1. august 2012

Vinderen af min smykke Give Away...

Først tusinde tak for jeres meget søde kommentarer ;) Jeg er super stolt og glad over at læse hvad i skriver om min lille blog!
Jeg vil rigtig gerne prøve at dele nogle DIY til smykker med jer, men lige nu er min tid desværre ikke til så meget kreativitet...men i nærmeste fremtid, så skal der nok komme lidt flere krea indlæg!

Jeg får pt. rigtig mange henvendelser på mine smykker, da jeg poster mange på instagram (@kiratrust)
og jeg arbejder på at få dem sat lidt mere i 'produktion' da efterspørgslen er så stor...ihh jeg bliver så glad!! Nå men det håber og satser jeg på kan lykkedes...

Vinderen af de 3 armbånd er:

Kirsten med en ny og fin blog mitnu - Tillykke! Vil du kontakte mig på info@trustogtrust.dk så jeg kan få din adresse?

Til alle jer andre, så er der snart flere give aways på bloggen :-)