fredag den 24. august 2012

we do wood & Limonade lækkerier!

Fredagen startede med at jeg tidligt sendte manden afsted til La Santa på 'trænings lejr' (SNYD!) og huset trængte til en alvorlig hovedrengøring...ikke særligt opmuntreene at vide at samtlige 200 kvm. godt kunne trænge til en alvorlig kærlig rengørings hånd, som jeg bare ikke er udstyrret med! Dog er jeg ikke særlig svær at lokke, så da hende her postede billeder fra we do wood's lagersalg, måtte jeg bare aftsed. På vejen til vesterbro, kunne jeg jo heldigvis godt lige nå en tur forbi Limonade, som havde slutudsalg i deres fysiske butik på H.C. Ørstedsvej og dermed 70% på alle de fine sko, fra Angulus, PéPé og Pom D'api -og de har stadig virkelig mange fine hvis nogen skulle komme forbi i morgen, som vist er sidste dag.

I kan også sagtens nå forbi we do woods lagersalg i morgen og der er rigtig gode penge, at spare skulle jeg hilse og sige. Jeg købte de 2 fine Lilly's chair for 350,- pr. stk. mod normalprisen på 1000,- men vær dog opmærksom på at det er 2. sorterings varer. dog har det ikke betydning for udsenet, synes jeg og mine piger ELSKER dem!

we do wood Lagersalg
Esbern Snaresgade 22 kld. (på hjørnet af Ingerslevsgade og tæt ved Dybbølsbro st.)
København V
Lørdag 10-16 (husk kontanter)

Så pludselig blev en kedelig våd fredag, lidt mere solrig med nyt til mine muslinger.

Dejlig weekend alle sammen og god shopping til de heldige ;-)3 kommentarer:

 1. Tillykke med dine lækre køb! Er kun "en smule" dødmisundelig. ;-)

  KH

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare lækre de møbler! Super godt kup du har gjort der :-)

  SvarSlet
 3. Heldige piger! Hvis bare jeg var i nærheden af lagersalget og vi reelt havde et behov for stolene så var de også havnet hjemme hos mig. :)

  SvarSlet