tirsdag den 19. juni 2012

Weeekend pics...

Det har været en fuldstændig og helt igennem fantastisk weekend med både shopping, venner, familie og tiltrængt alenetid med min kære mand.

I torsdags var vi begge (de voksne herhjemme) med til at holde suprice for en af min aller bedste veninder, som blev 30 år og samtidig blev bachelor! Vi overladte trygt pigerne til farmor og tog ud for at hygge os med et par drinks og masser af dejlige mennesker. Fredag havde jeg en skøn veninde til middag og lørdag overladte vi pigerne til mormor og tog igen afsted til drinks, dinner og party. Det sker virkelig sjældent at vi begge kommer afsted og det var dog også tæt på at gå i vasken, da lille P valgte at have tæt på 40 i feber, bare en halv time før vi skulle være til middag. Så afsted til lægevagten og make-upen blev lagt i bilen, i håb om at jeg kunne komme med til fest. Heldigvis var lille pigen hurtig oven på igen og mormor kom hjem til os og passede pigerne, da jeg alligevel ikke kunne undværre hende hele natten når hun nu var lidt sløj.
Vi var inviteret til housewarming/poolparty, i et hus ikke ret mange tør drømme om! Huset var tegnet af Arne Jacobsen og jeg er meget imponeret over hans design og arkitektur! Huset var naturligvis i top og maden ikke mindst...vi blev hele aften vartet op af kokke, tjenere og bartendere fra henholdsvis Famo & Mash. Der blev serveret mad fra vi kom, til vi gik igen og man stod ikke med hånden tom, så fik man stukket en ny ret i hånden. Jeg fik de lækreste drinks og mange af dem ;-) Desserten var fra Lagkagehuset og det smager jo bare pr. difinition altid fantastisk! Jeg kan ikke helt vænne mig til at være tilbage i parcelhuset igen...og min kæreste har også knoklet lidt mere i firmaet lige siden...haha ;-) Søndag kunne vi så nyde en lækker brunch til min morfars 80 års fødselsdag.

1. Sko til mig i ruskind fra Lesson2 & til Palma fra Angulus - begge udsalgskøb!
2. Ny og meget fin kjole fra Baum Und Pfergarden - igen et udsalgskøb.
3. Palma leger i sofaen med sine nye fine balletstrømper fra Noa Noa, jeg er ret så vild med strømper som jo ligner små ballerinasko og disse er bare fantastiske med små gummidutter under, så hun ikke skrider på det glatte gulv.
4. Mine sofapuder pt. Den med sommerfugl er fra Soft Gallery & de 2 Kelim puder er købt i Paris.
5. Nye strømper fra Agent Provocateur. Elsker deres strømper og især denne nye udgave med gule detaljer. Det er svært at se, men syningen går faktisk hele vejen op bagpå, det ser ret blæret ud!
6. Min elskede nye kjole fra Malene Birger - den havde jeg på i lørdags og den sidder perfekt! Glemte at tage billede med den på, så det må i have til gode.
7. Udsigten fra lørdagens party! Uendelighedspool og udsigt til øresund...I LIKE!
8. Lua er blevet en doven lille pige, så hun drøner konstant fra den ene ende af huset til den anden på sin elskede Vespa fra Radio Flyer.

Håber også at i alle sammen havde en dejlig weekend...min vil jeg sent glemme <3
13 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn weekend. Og fine sager - Palma sidder jo helt ballet-agtigt med strakt vrist, så fint:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og det var en helt igennem fantastisk weekend oven på en hård uge med mellemørebetændelse :-(
   Ja hun er lidt sød ikke? de strømper er så yndige...

   Slet
 2. Lyder som en SKØØØN weekend! Elsker dine nye sko!

  SvarSlet
  Svar
  1. SÅ SKØØØØN darling! Ville ønske jeg kunne have haft dig med i min clutch...du ville ELSKE de mange smags oplevelser, lavet af Michelin kokke! Og skoene elsker jeg også...de kan bære mig rundt en hel aften uden af få ondt i mine fusser...

   Slet
 3. Sådan en gennemrar weekend kan man leve længe på!

  SvarSlet
 4. Må man spørge hvor du har købt den fine Leo kjole? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Leo kjolen er fra Baum Und Pfergarden. Den er købt på udsalg i Rosemunde som har to butikker i nordsjællnd samt netbutik! Betalte 350,- så det er jo lige til at overkomme ;-)

   Slet
 5. Fine billeder. Den kjole er godt nok skøn. Grr ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene ;-) Jep skønne skønne kjoler <3

   Slet
 6. Lækre billeder Kira. Kjolerne er virkelig skønne!

  Fleur har også Noa Noa strømperne – de er altså bare så søde.

  Fik du købt noget lækkert til Poppy Rose lagersalget?

  KH Tine

  SvarSlet
 7. Lækre ting - jeg kan virkelig godt lide børneskoene og strømpebukserne! :D


  Kig forbi min profil og se mit køb! :D

  SvarSlet
 8. Det lyder da også bare som en helt fantastisk weekend. Sådan én kunne jeg godt bruge nu-uden syge børn dog;)

  SvarSlet