onsdag den 21. november 2012

LEGO Duplo Zoo

Mine piger har været så super heldige, at få lov til at teste den helt nye LEGO Duplo Zoo.
I forvejen var den store kasse allerede på pigernes ønskeliste, da vi sammen havde set den i reklamerne i fjernsynet og Duplo er pt. begge pigers favorit legetøj, både herhjemme (over hele stuegulvet) og i børnehaven bliver der også flittigt bygget!

Palma og jeg hentede sammen den store pakke på posthuset og pakkede den ud af det brune papir så snart vi kom hjem, men Lua skulle have lov at åbne kassen, når hun kom hjem fra Børnehave!
Da Palma så det fine billede på kassen, pegede og talte hun helt vildt til dyrere og tog så, sin finger og prøvede at køre den hen over skærmen (meget afslørende, at hun trods sin unge alder, allerede er en haj med Ipad'en) og der var ihvertfald igen tvivl om, at hun kunne genkende billedet fra det ganiale Duplo spil som LEGO har udviklet til Ipad og Iphone.Da Lua kom hjem og så æsken, var det kærlighed ved første blik! Kassen blev åbnet i en fart og deres legesyge mor, fik straks samlet alle delene, hvilket jeg efterhånden har gjort nok 40 gange nu. Det er ikke altid nemt når en irriterende lillesøster hele tiden skal splitte det hele ad ;-)

Indgangspartiet med billetlugen, er klart den sjoveste at lege med synes Lua. Så kan dyr og biler køre ind og ud og Zoo kan lukke, når dyrene skal sove.

En meget koncentreret Palma prøver at samle nogle klodser og kan bruge lang tid på det.

Begge piger synes pingvinernes rutsjebane er fantastisk at lege med. 

Løvefar får sig en god stor bøf!

Indimellem kommer dyrene også ud af deres indhegning, for at gå en lille tur.
Palma har fået lov at sidde med på Lua's Trip Trap stol og kigge med når der liiiige skal nåes et spil 'Løve' (som hun kalder Duplo spillet) inden hun skal i børnehave. Spillet går nemlig ud på at giraffen og kaninen skal aflevere en pakke til løven, men først skal de finde ud af hvor løven bor og på deres vej, kommer de forbi Zoo og hilsner her på de mange dyr.

Jeg vil varmt anbefale jer at købe kassen, hvis i har et barn som er glad for Duplo. Der er virkelig mange timers leg i den, samt rigtig mange byggemuligheder. Herhjemme er der ihvertfald blevet leget mere eller mindre med det hver dag i 3 uger nu! 

7 kommentarer:

 1. Århhh ;) Det sidste billede går lige i mit hjerte :-) Hvor er det sødt, at lille P kigger storesøster over skulderen ... :) KH K PS: Vi har kassen og den er et hit! Jeg er slev ret vild med aben :)

  SvarSlet
 2. Skønne billeder Kira!

  Fleur bruger også Duplo spillet på iPad'en, og synes det er fantastisk når pingvinerne rutsjer. :)

  Har nu set positiv omtale af pakken flere steder her i blogland, så den må vist komme på ønskesedlen. Men okay, hvornår er Duplo ikke godt? ;)

  PS. hvor er pigerne kjolerne fra? De ser så lækre ud begge modeller. Og ja, også dine smukke piger.

  SvarSlet
 3. Nå, gik lige et par indlæg tilbage, og fandt svaret omkring kjolerne. ;)

  SvarSlet
 4. Nåååårh hvor er de søde..;)
  M-Stella.

  SvarSlet
 5. Årh de er så søde dine piger <3

  SvarSlet
 6. Meget fine billeder, ingen tvivl om der er én som elsker sin nye lego zoo!

  SvarSlet