onsdag den 2. november 2011

Line & Jo...

For nyligt har de to dygtige kvinder åbnet webshop med alle deres skønheder...jubii!! Så kan man rigtig sidde og savle over de smukke smykker som jeg er ret fasineret af. Jeg elsker hele deres koncept med farvevalg, æsker, logo m.m.
Jeg har selv en del smykker derfra og der kommer jævnligt nyt til samlingen...seneste er det smukke armbånd med safirer som jeg fik af min søde kæreste på hospitalet efter jeg havde født Palma, hvilket jeg skal give videre til hende når hun fylder 18 år. Samme plan har jeg med gaven jeg fik da jeg fødte Lua for knap 3 år siden...da gav han mig en meget fin hvidguldsring med hjerter og brillianter. Vi synes begge at det er en super sød idé at videregive smykkerne til pigerne og så må vi bare håbe at han kan finde ud af at forkæle mig med nye smykker, så armen og fingeren ikke er helt tom!...;-)


Barselsgaven <3

Happy day i blogland!

2 kommentarer:

  1. Ja de laver bare sådanne nogle fine sager - me like too ;-) Og hvor er den en kær idé med gaverne.
    (Mon mine drenge vil blive glade for det jeg fik.... nå, nej jeg fik jo ikke noget, ha ha :-)))))))
    ((god mand du har der))

    SvarSlet
  2. Ja rigtig god ide synes jeg jeg, men går også kun med piger tror jeg :-) drenge vil nok ikke synes det er særlig fedt at få sin mor gamle smykker som 18 årig!! Hehe...det er også sjældent at jeg får gaver af Kenneth, men når jeg gør er han rigtig god til at finde nogle fine ting :-)

    SvarSlet