søndag den 31. juli 2011

Fødselsdag & Barnedåb...

I går den 30. Juli blev jeg 27 år. Vi var inviteret til barnedåb hos vores venners lille Fleur, så vi var til en overdådig frokost i Kongens Have i det fantastiske vejr. Jeg havde syet et par bukser og bloomers samt suttesnore til den lille pige og de blev modtaget med stor glæde, for hendes mor er stooor liberty fan!!!
Jeg lavede mærke til de små bloomers og jeg har ikke nogen fancy symaskine som kan brodere, så syede blot navnet med stinglængde 1...det blev så sødt!
Samtisig fik jeg samme dag luftet Luas nye kjole jeg for nyligt lavede i Poppy & Daisy og selv om hun ikke er såp god i de lyse farver, så synes jeg nu at den er SKØN!!!!
Senere tilbragte vi dagen i Tivoli med min familie og spise på et af mine yndlingssteder WAGAMAMA.Mønstre til kjole og buks er begge fra Line som jeg syr hos hver uge

Lækker kage på morgenbordet fra Lagkagehuset!

Et dejligt øjeblik!...

Lua & en sød pige som gik hånd i hånd i Kongens Have og hyggede gevaldigt!

Hmmm....Min yndlingsjuice fra Wagamama med æble, lime & mynthe.

...og min yndlingsret Teriaky steak soba...mums

Yndlingsgaven fra min søde kæreste...fik også en cykel som vi ikke har hentet endnu!

Fortsat dejlig søndag...

4 kommentarer:

 1. Hej Kira,
  Tak for kommentar på min blog:-) Ved du hvad.. jeg tror skisme jeg har købt nogle armbånd af dig på trendsales for laaaang tid siden!! Sådan nogle lavet af en tynd snor med en lille guldperle/stjerne på. Jeg har en pink og en sort, og de har boet på min arm lige siden:-)
  Fine ting du syr hos Line, Hvilket hold går du på?

  Kh Ninna

  SvarSlet
 2. Hej Ninna,

  Jamen det kan da kun være dem fra mig ;) har solgt RIGTIG mange derinde...hvor sjovt altså og dejligt at høre at du er glad for dem ;-)
  Hold øje, for en af dagene laver jeg en fed smykke give away!!
  Jeg går tirsdag formiddag...det er sååå hyggeligt og jeg får virkelig kreeret nogle skønne sager fra hendes fine mønstre.
  Kh Kira

  SvarSlet
 3. Sikke da en god gave, du gav hende:) Håber vi ses til sykursus til september!

  SvarSlet
 4. Tak Anne :) synes også at den blev ret så god. Ja vi ses så snart jeg er på benene efter fødslen!

  SvarSlet