onsdag den 26. februar 2014

Stilhed & Kærlighed...

Min blog står som bekendt helt stille. Der sker store ting i vores lille familie. Ting som sætter livet meget i perspektiv. Vi skal ud på nogle store rejser både fysisk, men bestemt også psykisk. Vores hverdag skal lægges om (merkant). Den søde Lua her på billedet, skal igennem et ekstremt træningsforløb, grundet hendes udviklings forsinkelse. Vi er begyndt og det har krævet, at jeg har stoppet arbejde og valgt alt andet overflødigt fra. Computeren tændes når jeg har overskud og bloggen kommer fremover til at handle,om livets sande værdier og ikke overforbrug af materielle ting, som i mine øjne ikke giver en bedre livskvalitet ;)

Jeg vil når jeg har tid og overskud, fortælle meget mere om Lua's udviklings rejse, helt fra hendes start på livet og til nu - samt fremadrettet. Og så vil jeg fokusere på alt det andet gode i livet, simple living, økologisk sund mad, oplevelser og andet som måske kan inspirere jer andre til en dejlig hverdag.

Velkommen til mit nye liv fyldt med kærlighed & karma (og snart nyt blog design)

Når jeg ikke er her, kan i følge min familie og mig på instagram (hvis i vil) Her tager jeg smukke glimt fra hverdagen, af det som gør mig glad. Jeg hedder @kiratrust






Billederne er venligst lånt fra Noise Pr Kids (som er taget tilbage i november i forbindelse med et event for Ganada Goose i Zoo)