mandag den 30. september 2013

Balance træning med skildpadden fra bObles

Pigerne fik for nyligt en rigtig flot gave fra bObles, nemlig den nye og runde skildpadde. Dog er den ikke helt ny, da den allerede kom frem sidste jul, dog i en speciel udgave. Den har bare været så efterspurgt og populær, at bObles nu har valgt, at gøre den til en del at deres faste sortiment, i alle de velkendte og glade bObles farver.

Selvom den halvrunde lille skildpadde, måske ser en smule kedelig ud i forhold til de større bObles dyr, så er det faktisk, et af de mest effektive produkter fra bObles, som vi ihvertfald får rigtig meget glæde af. Min store pige Lua, har store besværligheder med motorikken (både den grove, den fine og hendes sprog og sanser) og har virkelig brug for, alt den træning hun kan få. Grovmorikken spiller en stor rolle for hendes sprog, hjerneudvikling, sansetræning og udvikling i det hele taget. Hun lærte hurtigt at få balancen på skildpadden, da den bare fungerer meget bedre end de klassiske balance brætter (dem i nok kender fra gymnastik timerne i skolen?) Det gør hende virkelig glad når hun finder balancen og små sejrer, er med til at styrke hendes selvværd. Lillesøster Palma er ret skrap og kan også balancere på skildpadden, så jeg vil altså anbefale den helt fra 2 år og op. Et helt fantastisk tumlemøbel.

For at hjælpe Lua bedre på vej, så har vi faktisk ryddet hele stuen, kun til leg og bevægelse. De kan hoppe, danse, balancere og cykle alt det de har lyst til og de nyder virkelig godt af vores (dog lidt beskedne) sortiment fra bObles. De leger med det hele hver dag og jeg overvejer virkelig om at tilføje flere dyr til samlingen.

Har I mon gode foreslag til hvilke vi burde anskaffe os? Jeg kender alle dyrene, men er rigtig meget i tvivl om hvilke, der i praksis vil styrke udviklingen for især Lua? Man kan selvfølgelig få rigtig mange trænings redskaber, men de skønne dyr appellerer jo virkelig til sjov og leg.

Palma: Kjole WHEAT (gave) // Body i uld/silke Engel // Strømpebukser Selana // Sko Pom D'Api.

Lua: Kjole Bonpoint // Strømpebukser MP socks // Sko PéPé 

Elefant, Skildpadde & Donut - alle fra bObles







fredag den 27. september 2013

Spar 40% på Royal Copenhagen 2. sortering.

I morgen, men KUN i morgen kan i spare 25% ekstra på alt 2. sortering, i Royal Copenhagen outlet på Frederiksberg. I forvejen er der jo altid 25% på alt 2. sorterings stel derude, så regnet sammen bliver det alt til en besparelse på 40%. Så kan de fleste jo være med og få et fint stel.

Jeg selv samler på 'white elements' så er fristet til nogle skåle til samlingen og måske nogle af de flotte contrast krus i isblå.

Royal Copenhagen Factory Outlet
Søndre Fasanvej 9
2000 Frederiksberg

Åbent 10-16 (Husk tilbuddet kun gælder lørdag den 28.9)

`Samler i selv på stel? og hvilket? 


torsdag den 26. september 2013

Vind en Libero Theatre box

Herhjemme er vores foretrukne ble mærke Libero, da jeg synes de altid er super gode, med fine tegninger på bleerne (og hele tiden nye). Det har altid været med stor begejstring for begge piger, at udvælge deres favorit ble, ud fra de søde tegninger. Det har de haft meget glæde af og så taler vi ofte om motivet, imens bleen bliver skiftet!

Da jeg stadig har en lille ble pige, så takkede jeg ja til at lave denne fine konkurrence, i samarbejde med Libero! Palma var nemlig så heldig at få tilsendt denne fine Teater pakke med bleer, 5 søde og sjove hånddukker og noget økologisk modellervoks (til stor begejstring for den øko-glade mor!)
Jeg er ret vild med idéen om, at den store kasse kan genbruges til leg, da jeg generelt synes at vi alle sammen, dagligt smider alt for meget pap og papir ud fra dagligvarer. Det er skidt for miljøet!! Men i dette tilfælde har pigerne faktisk en genbrugskasse, til flere timers sjov leg og det er jo genialt. På pakken sad der to figurer som jeg klippede ud og satte træpinde på så vi kunne lave dukketeater. Palma var dog mest begejstret for de bløde plysdyr, som bliver kørt rundt i diverse transportmidler herhjemme. Storesøster snupper dem når hun får lov, får de er tæt til Palma krop hele tiden - især katten!

Libero har desuden også lavet en spændene app 'Libero Hyggelæsning', som du kan downloade gratis til bl.a Ipad. Jeg skal selv have hentet den ned, da den ser smadder hyggelig ud og tegningerne bare er søde og børnevenlige.

Du kan vinde!

  • En stor 'Theatre Box' med Libero Comfort i str. 6
  • 5 skønne hånddukker til mange timers leg
  • Økologisk modellervoks fra SES creative 
For at vinde skal du blot lægge en hyggelig kommentar og så trækker jeg en tilfældig vinder på mandag den 30. september kl. 21.00. Husk din mailadresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige.
Held & Lykke ;-)

Konkurrencen er slut og vinderen blev: Ida Fredsbo! Stort tillykke :-)







onsdag den 25. september 2013

Serendipity Lagersalg

Kender i Serendipity? De laver smørblødt tøj, i GOTS certificeret bomuld og uld. Deres styles er simple, men virkelig fine. Hos purebaby som jeg arbejder for, har vi mest til babyer og få styles til de større børn, som fx. denne grå sweater med mønster, i det lækreste og luneste alpaca eller natkjolen i silkeblødt bomuld. Alt hvad jeg selv har haft derfra, har jeg været simpelthen så tilfreds med, da det bare holder. Både kvalitet, blødhed og pasform. Jeg skal derfor naturligvis forbi deres lagersalg i næste uge og shoppe lidt basic til mine store piger.

Jeg ved ikke helt hvordan udvalget er, men jeg er sikker på, at der er masser til både drenge og piger, da kollektionerne til begge køn, er store og rigtig flotte.

Serendipity Organics Lagersalg

Tirsdag & onsdag d. 1.-2. oktober Kl. 10-18.
Dyrehavevej 10, Klampenborg  

Der vil være masser af dejligt tøj, fra forrige efterår/vinter og et fint udvalg af de lunere sommervarer. Det er fra 0-10 år samt lidt til mødrene.


Billedet her er lånt fra hjemmesiden og er aw13 kollektionen som er i butikkerne nu og ikke lagersalg.

tirsdag den 24. september 2013

Tøsefin kjole fra WHEAT

Min yngste kjoleglade pige, har fået nogle rigtig flotte og lækre kjoler fra WHEAT. Vi har haft lidt forskelligt derfra, siden begge piger var spæd og har altid været meget tilfreds med både kvalitet, holdbarhed og ikke mindst pris.

Selvom jeg normalt slet ikke planlægger outfits, til begivenheder som fx. jul, så var min første tanke alligevel, at hun ville se så smuk ud foran det grønne træ, i denne smukke viscosekjole og at vi igen igen i år, måske skulle forsøge at foreviges, foran juletræet hele familien. 

// Kjole 'Maren' fra WHEAT 279,- // (gave) 


mandag den 23. september 2013

easy peasy søndags æg.

Jeg spiser som regel æg hver dag, så derfor laver jeg tit nye varianter, for at det ikke bliver kedeligt! I går var det jo søndags og fik derfor lyst til at kombinerer dagens æg, med noget Lua også kunne få med i børnehave i dag. Jeg lavede disse lækre æg-muffins med serranoskinke.

Opskrift på 12 muffins ca.

8 æg
100 g. revet ost, gerne 2 slags
1 dl. mælk (jeg bruger bare skummet)
purløg
2 blommetomater
4-6 skiver serrano skinke i strimler
Basilikum
Havsalt efter behov
Krydderpeber fra urtekram efter behov

Pisk æg, ost, mælk, purløg og krydderier sammen i en skål. Fyld det op i papirsforme, eller klip små stykker bagepapir ud, som jeg har gjort og kom det i hver, lille muffinsform. Fordel derefter tomater og skinke i hver form. Bag i ca. 20-30 min. i varmluftoven på ca. 180 grader.
Drys bagefter med havsalt og frisk basilikum.




torsdag den 19. september 2013

Efterårs favoritter til Mor & Datter

Jeg drømmer om grønne kjoler, til mig selv og pigerne, tykke lune cardier så vi ikke fryser og smukke sorte støvler med rågummisåler (Støvlerne bor allerede på mine fødder og jeg ELSKER dem - dog i en lidt anden variant).

Til mor: 1. Lang cardi i tyk lammeuld fra Norlie // 2. Smuk viscose kjole fra Soft Gallery // 3. Klassisk chelsea støvlet med rågummisåler fra Angulus 

Til datter: 4. Trøje med hætte i tykt og blødt lammeuld fra Norlie // 5. Kjole i merino uld fra Poppy Rose // Chelsea støvle med rågummisål fra Angulus



onsdag den 18. september 2013

Nordisk

Lidt nyt til husets yngste beboer, i dejlig rolige nordiske farver! Jeg er vild med blå, grå og natur for tiden, hvilket jeg jeg trænger til at kigge på, efter en lang periode med bl.a rosa og koral.

1. Tæppe fra FABELAB i farven 'jade'.Smuk stengrå, natur samt isblå farve. Kan bl.a købes lige her hos Karusella  // Lammeskinds futter fra Easy Peasy, i en lækker stengrå farve med uld. Købt hos Purebaby
2. Uld fra henholdsvis Serendipity & Gudrun & Gudrun samt alpaca luffer fra esencia. Alt kan købes hos Purebaby
3. bObles skildpadde, en nyhed i denne smukke havblå farve.
4. Smuk isblå kop fra Liebe. Gave til Palma, som for nyligt fyldte 2 år.





søndag den 15. september 2013

Cálin i Hellerup

Hellerup har fået en ny og meget lækker tøjbutik, med fokus på de lidt lidt stører børn.
Tøjet er et mix af råt tøj samt ultra feminint, til tøserne i form af overdådige tylskørter, som vil gøre enhver lille pige lykkelig! Butikken er overtaget af den gamle ejer af 'Petit Cálin' og deraf er en del af navnet bevaret, men det eneste som nuværende ejer, Christel har valgt at føre videre, er 'petit bateau' til det helt små. Ellers finder man et stort udvalg til begge køn fra 4 år og op. Meget lækre sager og farligt for mig, som jo har en 4-årig pige :-)

Forrige fredag åbnede butikken og jeg var helt særligt, blevet inviteret med for at male katteansigter, på de skønne børn (det er det eneste jeg gider, at bruge min make up artist uddannelse på og jeg er vild med at sminke børn). Palma som elsker fis, ballade og opmærksomhed tog med mig på job, og nød det i fulde drag

Câlin forhandler følgende brands:

Stella McCartney Kids, Finger in the Nose, Chloé, Little Marc Jacobs, Mads Nørgaard, Zadig et Voltaire, Scotch R'Belle, Scotch Shrunk, Ver de Terre, Petit Bateau, Canadiens, Adidas, Aigle,
MP Strømper, Birkenstock, Havaianas og Soft Gallery.


Câlin
Strandvejen 179
2900 Hellerup

Åbningstider
Mandag-fredag 10-17.30

Lørdag 10-15

Palma er i tøj fra: Tyl: Stella McCartney // Body: Katvig One // Strømper: MP socks // Sko: Pom Dápi // Hårbånd: Molo (Gave) men kan købes her











torsdag den 12. september 2013

Ride piger

I tirsdags startede min lille (store) Palma til ridning, så nu har jeg to søde ridepiger!
Lua har redet i ca. et halvt år og rider hver uge på den sødeste (og ret store) pony 'Gazelle'. Det er absolut ugens højdepunkt, for min hesteglade pige, at komme over på rideskolen. Hun er helt vildt sej til det og er for nyligt begyndt at trave og synes det er super skægt.

Herhjemme handler det ret meget om heste og der leges flittigt, både med Duplo heste og Schleich heste.
Jeg har også købt en del 'My Little Pony' da det var noget af mit foretrukne legetøj som barn, med de har ikke rigtig fanget indteressen. Palma kan jo slet ikke undgå, at høre hvor meget der bliver snakket om ridning og hun ved præcist hvornår Lua skal ride og har altså i lang tid sagt 'Palma ride'. Hun er ret klog den lille og siger hun noget, så mener hun det virkelig! Så jeg var egentlig slet ikke i tvivl om, at DET ville hun altså bare gerne.

Rideskolen tager først elever fra 4 år, men da Lua får ene undervisning, så har vi fået det arrangeret sådan at jeg får lov at trække rideskolens aller mindste shetlandspony 'Luna' samtidig med sin søster. Lua synes det er et hit at Palma kommer tøffende bag hende. Og ekstra hyggeligt at den hedder næsten det samme som hende.

Som i kan se er lille Palma, meget koncentreret og hun sad flot med ret ryg og holdt helt selv fast i sadlen. Efter turen i skoven, hjalp hun med at give hende gulerødder, tage sadlen af og følge Luna ud på folden.

Hun er den sejeste 2 årige pige jeg kender <3



tirsdag den 10. september 2013

Yndlings Ferm

Tilbage i August var jeg inviteret til 'Housewarming', hos Ferm Living i deres nye fede studier/showroom, ude på Amager. Firmaet har vokset sig så stort, siden de begyndte i små lokaler i Århus, herefter rykkede til lokaler på Islands Brygge og nu i ny renoverede fede New Yorker lokaler, som har plads til at huse alle deres smukke designs. Jeg er dybt imponeret over Trine Andersen, som sammen med sin mand Martin startede Ferm Living op, med en lille kollektion tapet og nu er de jo en kæmpe designfirma, hvor nærmest alt designes af Trine selv.

Sortimentet er spækket med produkter til børneværelse, køkken, kontor, dekoration og selvfølgelig alt deres fine fine julepynt! De går ikke på kompromis med kvaliteten og deres sengetøj er fx. økologisk - og produkterne holder stadig en rigtig fin pris.

Den helt nye og flotte kollektion kan ses lige her i Ferm Living's online store 

Wallpaper, wallpaper, wallpaper...

Fine platter som tallerkener til små lækre smushi's ;-)


En hel væg i receptionen var prydet med dette smukke værk!

De populære lamper - nu i farver!




Endelig fik jeg smagt de meget omtalte Hviid's is og de smagte HIMMELSK! Jeg spiste 2 ;-)

Smukke juletræstæpper! Sådan et skal bo under vores træ i år. Og tænk lige hvis alle pakkerne under træet kunne være SÅ smukke? 


mandag den 9. september 2013

2 år!

Min fine, kloge, nuttede, kærlige, søde, skøre, dygtige, omsorgsfulde, glade, frygtløse og meget danseglade pige Palma fyldte i lørdags 2 år!!!
Hun er kommet så utrolig langt i sit liv, på bare to år! Hun kan alt hvad hun vil, hun tør alt hvad hun vil, hun forstår alt og hun siger næsten alt! Hun har en stærk personlighed og skaber SÅ meget glæde i familien hver dag. Hun er så højt elsket!

Hun blev fejret på det alle bedste måde! Ingen stress med mange gæster, hjemmebag mv. En jordbærtærte fra bageren og morgenhygge med sin lille familie, gjorde stor lykke. Et fiskespil fra Djeco, en bObles skildpadde og en ny puky cykel, så var lykken gjort! Eftermiddagen blev tilbragt med mormor & moster i Tivoli (desværre uden far som måtte arbejde!) Hun prøvede alle de forlystelser som hun var stor nok til og middagen bestod af Fish and Chips. En helt perfekt og dejlig dag ;-)







onsdag den 4. september 2013

Futter til tøser og mor

Når det gælder fodtøj til mine tøser, så skal de have det bedste af det bedste. Med to piger i huset, så har jeg efterhåndet prøvet, rigtig mange fine mærker og fundet frem til de aller bedste sko, som jeg gang på gang køber.

Lua som er hypermobil og har en lidt nedsunken fod (platfodet om man vil), har stort set kun gået i Pom D'api, som har en fast hælekappe og svang i skoen, som er nødvendig for at støtte hendes fod bedst muligt. De er de geniale og dem fortsætter vi med at købe forever. Dog har jeg aldrig prøvet deres hjemmesko, men der køber vi tilgængæld dem som minder utroligt meget om, fra PéPé. Pasformen, støtten og kvaliteten er helt i top, men det også nogle af de dyreste kandidater på markedet. Vi har også Ballerinaer fra PéPé og de er virkelig gode. I danmark forhandles Pom D'api bl.a i Freelance Shoes på Ny Østergade og I Kalle Børnetøj i Charlottenlund. PéPé forhandles i Søstjernen på Østerbrogade, i Limonade på H.C Ørstedsvej
og i Kalle Børnetøj.

Palma har taget sine første skridt i sko fra Angulus og siden haft 3 par. Dem er vi meget tilfredse med, så jeg er sikker på at deres nye linje, med hjemmesko vil blive et hit til hende, da de ser rigtig gode og fleksible ud. Samtidig er de jo smukke. Virkelig! En nyhed som jeg personligt jubler meget over, er de smukke bløde ballerna hjemmsko til voksne. De ser bare så behagelige og bløde ud. Et absolut Must Have, når man bor i hus med lidt kolde gulve om vinteren.

Petit Nord er også blandt vores favoritter, når det kommer til hjemmsko og har samtidig været helt fantastiske, som kravlesko til begge piger, da de laver en masse rigtig bløde og skidsikre babysko. Søtjernen har et fint udvalg af Petit Nord sko.

Easy Peasy er et mærke jeg først for nyligt stiftede bekendskab med, men jeg har virkelig kastet min kærlighed, på de ultra lækre og økologiske sko. Hvis jeg havde en baby, var de søde lammeskindsfutter med sikkerhed at finde på baby's fod hele vinteren, men deres skindstøvle med lammeuld og kraftige gummisåler, kommer lille Palma med sikkerhed, til at tusse rundt i når frostgraderne indtager landet. I danmark forhandles de blandt andet hos Purebaby.

1. Økologiske lammeskindsfutter til baby 299,- Easy Peasy  // Leo hjemmesko i ruskind 399,- Angulus // Skindsutsko i metallic lak, med ekstra støtte i hælekappen 499,- Pom D'api // Håndlavede italienske hjemmesko med god støtte og pasform 600,- fra PéPé // Økologiske lækre hjemmesko med uldfoér 379,- Easy Peasy // Smukke hjemmesko i ruskind med hulmønster 499,- Angulus // Bløde hjemmesko i rosa skind med glimmer 400,- Petit Nord // Smukke Mummy hjemmesko i blødt ruskind 499,- Angulus // Ultra smukke ballerinaer i sølvglimmer og god støtte 675,- PéPé


søndag den 1. september 2013

Dumbo i Cirkus Dannebrog

Fra den 5.-15. september er der børnefilm festival i Kbh. og jeg faldt lige over denne helt fantastiske mulighed, for at se en af de aller sødeste Disney Film nogensinde, nemlig i et rigtigt Cirkus telt.

Med duften af savsmuld i næsen kan du få en helt unik oplevelse, når Cirkus Dannebrog åbner sit cirkustelt for to særforestillinger af klassikeren fra 1941 'Dumbo'. For de ældre generationer vil dette være et herligt, nostalgisk gensyn og for de yngre en uforglemmelig oplevelse. Disneys blot fjerde tegnede spillefilm er en bevægende klassisk børnefortælling om outsideren med modersavn.


'Dumbo' spiller i Cirkus Dannebrog ude ved fisketorvet, både lørdag den 7. samt søndag den 8. september. Begge dage kl. 10.00. Billetter kan købes her (og koster kun 15,-) eller i indgangen (såfremt der ikke er udsolgt) Efter filmen kan man ride på en elefant for 30,- (det gjorde Lua & jeg for nyligt i Cirkus Arena og det var et HIT!) 

Jeg har købt billetter til om søndagen og glæder mig til et gensyn, med 'Dumbo' og en hyggelig oplevelse med pigerne.




Efterårsblød

Så blev det faktisk den 1. september og dermed efterår! Den kom lidt for hurtigt i år, synes jeg og selvom jeg egentlig synes, der er noget helt fortryllende ved denne årstid, så ved jeg jo at vinteren, lurer lige om hjørnet og det er jeg altså ikke altid, helt så vild med. Håber derfor på et langt og smukt efterår, som byder på masser af skønne udendørsaktiviteter.

Jeg har endnu ikke gjort mig, så store tanker om pigernes efterårsgarderobe, da jeg til dels har en hel del tøj, som Lua er vokset ud af og Palma kan passe nu og så købte jeg sidste år, lidt på forskud til udsalget, til både efterår og vinter. Det er dejligt at kunne finde det frem nu, og glæde sig over de mange penge, som er sparet.

Men selvfølgelig nyder jeg at kigge på de nye kollektioner og har her fundet mine bløde favoritter frem, som vi faktisk allerede har købt hjem, eller har planer om snart at købe.

1. Fleece trøje VER de TERRE // 2. Sko Bobux // 3. Kjole Soft Gallery // 4. Tunika Poppy Rose // 5. Undertrøje i uld/silke Living Craft

I dag var det rigtig efterårsatgigt og der havde Lua faktisk den skønne trøje, fra VER de TERRE på da vi var ude. En god fleece er simpelthen, uundværlig året rundt.